Алтернатива за Германия“ обвини другите пет партии в германския Бундестаг,

...
Алтернатива за Германия“ обвини другите пет партии в германския Бундестаг,
Коментари Харесай

„Алтернатива за Германия“ нападна другите партии в Бундестага

„ Алтернатива за Германия “ упрекна другите пет партии в немския Бундестаг, че се държат като нацисти, откакто те отхвърлиха да гласоподават за заместник-председател на Народното събрание от антиимигрантската партия, написа The Telegraph, представен от " Фокус ". В три следващи вота петте обичайни партии отхвърлиха номинирания от „ Алтернатива за Германия “ заместник-председател на Бундестага, макар че е признато всяка политическа мощ да има представител на тази позиция.

Депутатите от другите пет партии обявиха, че не могат да одобряват номинирания от „ Алтернатива за Германия “ Албрехт Глазер, защото е имал антиислямиски изявления. „ Ислямът е религиозна система, която даже не признава религиозната независимост и не я почита “, е декларирал Глазер през април месец.

По традиция в Германия Бундестагът се открива от най-стария народен представител, само че разпоредбите бяха изменени, с цел да се отхвърли достъпа до естрада на 76-годишния Александър Гауланд от „ Алтернатива за Германия “. Депутат от антиимигрантската дясна партия съпостави смяната на разпоредбите с държанието на Херман Гьоринг като ръководител на Райхстага.

„ Откриването на сесията от най-стария народен представител бе открита традиция още от 1848 година “, съобщи депутатът от „ Алтернатива за Германия “ Бернд Бауман. „ Само през 1933 година Херман Гьоринг наруши правилото, тъй като искаше да изключи политически конкурент “, напомни той.

Изявлението на депутата от „ Алтернатива за Германия “ бе остро разкритикувано от всички други партии.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР