Алилуя: Ленърд Коен, една песен, едно пътуване“ дава старт на

...
Алилуя: Ленърд Коен, една песен, едно пътуване“ дава старт на
Коментари Харесай

Филм за Ленърд Коен и „Маскарад“ с Изабел Аджани на старта н...

„ Алилуя: Ленърд Коен, една ария, едно пътешестване “ дава старт на тазгодишното издание на Киномания в Пловдив. Филм, удивително отдаване на респект на паметния музикант и стихотворец Ленърд Коен, забелязан през призмата на своята фамозна ария, трансформирала се в химн – „ Алилуя ”. Този документален филм е издигнат върху три стълба: Творецът и неговото време; Драматичната орис на песента от отхвърлена от лейбъла до шлагер в класациите; Завладяващи свидетелства от фамозни музиканти, за които тази ария е персонално значима. Филмът е довечера, 18 ноември, от 18:30 часа.

Във втория ден на фестивала следва френското предложение „ Маскарад “ от режисьора Никола Бедо с присъединяване на легендата Изабел Аджани. В него ще срещнем танцьор, който е прекратил кариерата си и живее със залязла кинозвезда. Животът му се трансформира изцяло след срещата му с Марго – завладяваща хубавица, която живее за тръпката от дребни мошеничества и сантиментални афери. Докато си фантазират за още по-разгулен живот, двамата замислят подла машинация, истински прочувствен маскарад. Филмът е в събота от 18:30 часа.

Билетите за фестивала са в продажба на касата на LUCKY Дом на киното всеки ден след 16 часа, а в почивните дни – след 10:30. Цената е 9 лв., а за учащи и пенсионери – 7 лв.. Предлага се и карта за 6 прожекции на цена от 42 лв.. Цялата стратегия и опция за резервации и онлайн продажба може да се видят на уеб страницата kinolucky.com. Фестивалът продължава с ежедневни прожекции до 4 декември.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР