Александра Фейгин заема второто място след кратката програма при жените

...
Александра Фейгин заема второто място след кратката програма при жените
Коментари Харесай

Александра Фейгин - втора след кратката програма на "София Трофи"

Александра Фейгин заема второто място след късата стратегия при дамите на интернационалния шампионат по фигурно пързаляне " София Трофи ", проведен от клуб " Денкова - Стависки " и Българската федерация по кънки. 

19-годишната ни фигуристка, която ще взе участие на зимните олимпийски игри в Пекин другата седмица, получи за осъществяването си оценка от 55.21 точки (29.35 за механически детайли и 25.86 за съставни елементи на програмата). Възпитаничката на Андрей и Ина Лутай позволи глрешка при осъществяването на комбинацията си от скокове, което я лиши от първото място във краткотрайното нареждане. Лидерка след късата стратегия е Щефани Пезендорфер (Австрия) с 60.35 точки.

Още две българки участваха в конкуренцията. Кристина Григорова е четвърта с 49.65 точки, а Мария Ставрева заема десетото място с 23.00 точки. 

При мъжете отпред след късата стратегия е италианецът Маурицио Зандрон, който се състезава за Австралия, със 75.42 точки. Oт българите с най-предно класиране е Беат Шумперли - пети с 62.06 точки. Радослав Маринов заема седмата позиция с 58.31 точки, а Александър Златков е десети с 52.21 точки. 

При юношите Филип Каймакчиев е на 10-о място в късата стратегия с 49.93 точки, Росен Пеев - 13-и, а след него остана Александър Качамаков. 

Българката Киара Христова е в позиция за орден при девойките, откакто се подреди втора с 53.95 точки. Начело в класирането е Никола Фомченкова (Латвия) с 56.07 точки. Четвърта и пета са надлежно Мария Манова и Мария Левушкина с идентична оценка от 48.21 точки. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР