Александра Богданска разходи новия си любим из столичен мол, видя

...
Александра Богданска разходи новия си любим из столичен мол, видя
Коментари Харесай

Александра Богданска заби млад бизнесмен

Александра Богданска разноски новия си обичан из столичен мол, видя наш кореспондент. Моделката и настоящият й мъж обиколиха търговски център на столичния бул. „ Черни връх “. Това се случи в делнична вечер, очевидно двамата са се надявали на по-малко гости.

Алекс се опитваше да прикрива лицето с косата си, която съвсем беше протекция едната й буза и око. Кавалерът на някогашната на Лудия кореспондент беше по-висок от нея, към 2 метра, наедрял и с загар. Новият на Богданска не е прочут и най-вероятно се занимава със личен бизнес. Съдейки се по облеклото и маниерите му, той е очевидно състоятелен.

Двойката не демонстрираше непосредственост, само че си личеше, че са гаджета. Красавицата постоянно тръби, че няма потребност от човек до себе си, само че сигурно към този момент не е сама. Поне от няколко месеца тя си има ново гадже, мълви се в светските среди. Явно Богданска изцяло е прежалила някогашния си Дани Петканов, по-известен като Лудия кореспондент. Дългокраката моделка се носи на крилете на любовта, само че крие от обществените мрежи индивида до себе си. Според осведомени става дума за столичен предприемач, който е съумял да открадне сърцето й малко след трагичния бракоразвод с Даниел Петканов.

Алекс и Дани се разделиха публично през февруари предходната година, а през април се разведоха. Причината, която акцентираха тогава, беше несходство в характерите. Двойката имаше доста проблеми в брака си. Даваха си редица шансове, само че в последна сметка се разведоха. Плод на любовта им е дребният Габриел, който е на 4 години и родителите му се редуват в развъждането му. Габчо към този момент се познава с баткото, който е новият мъж на майка му.

„ Не чаках Дани да изиска бракоразвод, бях настроена за второ дете “, сподели малко след новината за края на връзката им Алекс.

Тогава точно Лудия кореспондент бе основателят на раздялата. Дълго време Александра Богданска не беше на себе си и даже показа, че е изпаднала в тежка меланхолия. Въпреки това хубавицата изкара къса любовна спекулация с милионера Любомир Захаринов, сегашен избраник на фолк дивата Анелия, която не го отстъпи на моделката. Любо и Алекс бързо завършиха връзките си, а благоевградчанката към този момент си има нов мъж и очевидно нещата са съществени.
Всъщност хубавицата също изкарва много пари, практикувайки модерната специалност инфлуенсър – в обществените мрежи популяризира избрани артикули против възнаграждение. Според осведомени тя си докарва сред 40 000 и 60 000 лв. месечно.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР