Александър Зверев дава все по-сериозни надежди на своите фенове, че

...
Александър Зверев дава все по-сериозни надежди на своите фенове, че
Коментари Харесай

Александър Зверев поднови тренировките на корта


Александър Зверев дава все по-сериозни очаквания на своите почитатели, че ще успее да се завърне в игра за US Open. След като предишния месец захвърли патериците и стартира още веднъж да тренира във фитнеса , в този момент подготовката на германеца навлиза в още по-напреднала фаза.

Олимппийският първенец разгласява малко видео, от което излиза наяве, че е възобновил заниманията на корта. „Едно щастливо дете назад на обичаната си площадка“ – гласи текстът към обявата.

Зверев контузи тежко глезена си в края на втория сет на полуфиналния конфликт с Рафаел Надал на Ролан Гарос. През юни международният №2 претърпя интервенция в Германия, след което се прибра в дома си в Монте Карло, където стартира рехабилитация.

Мастърс шампионатът в Монреал пристигна прекомерно скоро за Зверев, само че той към момента попада в листата в участници за конкуренцията в Синсинати, както и за Откритото състезание на Съединени американски щати. Освен това той към този момент удостовери присъединяване на ATP 500 шампионата в Токио при започване на октомври, като е допустимо преди този момент да играе за Германия за купа „Дейвис“.

Ежедневието на Зверев обаче не е отдадено само на тениса. Роденият в Хамбург тенисист основа своя лична благотворителна фондация, чиято цел е да оказва помощ на деца с диабет – заболяване, от което страда и самият той.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР