Александър Сано и младата актриса Боряна Маноилова са звездите в

...
Александър Сано и младата актриса Боряна Маноилова са звездите в
Коментари Харесай

Александър Сано и мафията в Люлин в най-гледания италиански сериал `Гомор`

Александър Сано и младата актриса Боряна Маноилова са звездите в българския епизод на италианския хитов сериал " Гомор ".

Българската предпремиера на сериала се състоя на през вчерашния ден. 3 епицод на сагата е сниман напълно у нас, а в него ще забележим Сано като мафиотски наследник, а Маноилова - като албанско момиче, чиито живот се стича по ужасяващ метод. В епизода един от основните герои - Чиро, изигран от Марко д`Аморе, даже приказва на български.

" Гомор " е най-успешният италиански сериал след „ Октопод “ и най-продаваната продукция от „ ботуша “, предавана е в 190 страни. Още с излизането на първия сезон актуалната мафиотска сага е оповестена за италианския отговор на истинската продукция на HBO “Наркомрежа “ и справедливо се подрежда до останалите паметни тематични поредици на малкия екран – „ Семейство Сопрано “, „ Престъпна Империя “ и „ Сделката “ (Profugos). 



Чиро идва в София, с цел да работи за люлински трафикант на хора, изигран от Стилян Иванов – Стенли. Сано влиза в ролята на Младен, безскруполния наследник на люлинския мафиотски необут, а Боряна е Елвана – албанско момиче, жертва на трафикантите на плът.

На предпремиерата у нас Сано и Боряна Маноилова споделиха впечателенията си от фотосите в София и работата с италианския екип.

„ У нас работим на международно равнище и го видях още един път с тази продукция. Италианците го дават доста безгрижно – при българските сериали снимаме един епизод за шест дни, до момента в който на тях им лишава три седмици “, сподели Сано.

Той показа, че обича мафиотските поредици, освен тъй като му се случва да играе най-вече „ гадове “, само че не би отказал роля и в обичания си сериал „ Игра на тронове “.

За 21-годишната Боряна това е първа роля. По време на фотосите тя е на 19 години и би трябвало да играе 16-годишно албанско момиче.

Боряна схваща, че ще се съблече чисто гола за една от сцените, което е предизвикателство за всеки артист.

„ В началото ужасно се тормозих, само че стиснах зъби и се събрах, мислех си единствено какво ѝ е на героинята ми, какъв стрес изживява това момиче – голо, на открито и с заплаха за живота. Екипът беше превъзходен и за миг не се почувствах неудобно “, споделя Боряна. 

Премиерата на трети сезон на „ Гомор “ е на 1 април онлайн в HBO GO. Сезонът има 12 епизода. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР