Алекс Николов и Никол Данкинова влязоха в ролята на посланици

...
Алекс Николов и Никол Данкинова влязоха в ролята на посланици
Коментари Харесай

Алекс Николов и Никол Данкинова влязоха в ролята на посланици на мащабния проект С волейбол на училище

Алекс Николов и Никол Данкинова влязоха в ролята на посланици на огромния план " С волейбол на учебно заведение " на Българската федерация по волейбол!

Двамата ни волейболисти станаха основни герои във видео, показващо по какъв начин с обучение и спорт мечтаещите деца се трансформират в сполучливи младежи.

Докато вълнуващото събитие за българските възпитаници " С волейбол на учебно заведение " е на турне из страната, Алекс Николов и Никол Данкинова оказват помощ за популяризирането му като отлични образци, че образованието и спортът освен, че не са обособени направления в живота, само че са сполучлива композиция в развиването и израстването на децата.

Алекс и Никол са основни герои в особено видео, показващо по какъв начин мечтаещите, забавляващи се и играещи волейбол в учебно заведение деца се трансформират в сполучливи младежи, носещи гордо и националния екип на България. А трансформацията от съчетаването на обучение и волейбол води до приятна изненада и същинска наслада за родителите.

Преследвайки волейболните върхове, двамата ни национали ценят и не оставят на назад във времето и образованието. През миналата година Алекс влезе в историята като първия първокурсник, определен за №1 в колежанското състезание на Съединени американски щати. Никол пък имаше опция да избира от редица потвърдени международни университети и учи в един от най-престижните - Принстън, в Съединени американски щати.

Мащабната самодейност на БФВ - " С волейбол на учебно заведение ", към този момент се радва на извънреден интерес в редица български градове. Проектът започва в София в партньорство със Столична община, Регионално ръководство на образованието София-град. От старта на образователната година стартира и своеобразното турне из страната на плана " С волейбол на учебно заведение ", трансформирал се в обичана самодейност и същинско ентусиазъм за децата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР