Алек Младенов има три сестри и един братЗвездата в третия

...
Алек Младенов има три сестри и един братЗвездата в третия
Коментари Харесай

Новият ерген търси жена без корекции

Алек Младенов има три сестри и един брат

Звездата в третия сезон на сантименталното шоу „ Ергенът “ - предприемачът Александър Младенов, е прибрал затлъстял хонорар, част от контракта му с бТВ, с цел да влезе в облика на мачо под прикритие преди дълго чакания старт. За задачата той е изтрил всичките си профили в обществените мрежи, в това число сметките си във фейсбук и Инстаграм, оставяйки единствено страницата, с която управлява част от контактите си в сферата на предприемачеството в Линкедин, написа Галерия.

Целта е да се трансформира в загадъчна апетитна хапка за дамите и да предизвика още по-висок рейтинг. Към момента задачата е сполучлива, защото единствената информация за него — първата му визитка, разсъни интереса на феновете и по-специално на представителките на нежния пол, които ще се борят за сърцето му.
Александър е хубав и състоятелен мъж, който мечтае за сродна душа за жалост опитът в годините е бил повече от солен. Нито една от аферите му не се е превръщала в сериозна връзка, а причина за това е сложният му манталитет. Като същински мъжага той държи на сериозните връзки и фамилните полезности . Иска сватбено празненство, изпълнено с забавление и български обичаи. Не има вяра на късите афери, само че се надява, че форматът може да го срещне с верния човек.

Подкрепа има от огромното си семейство — три сестри и един брат. Те също имат указания, не трябва да споделят никаква информация за Александър, включително даже на близки другари. „ За себе си знам, че съм благополучен човек и бих желал хората да ме възприемат по този начин . „ Постигнал доста “ са думи напразно, в случай че няма с кого да споделиш триумфите си в живота. Вярвам в огромната обич, нямам самообладание да я опозная “, са единствените думи на Алек, както избира да го назовават.

Любопитно е, че сходно на предния Ерген, в лицето на виртуозния пианист Евгени Генчев, той също ще търси естествената и натурална визия. Интервенциите — слагането на гръдни импланти, увеличение на размера на устните , основаването на резултата на котешкото око и всичко останало, което модерните дами вършат в името на хубостта, отвращават Младенов.

Той е последовател на здравословното хранене съчетава го с тренировки, множеството от които обичаните му спортове. Активен е, като бързите скорости са му особена уязвимост.
Една от насладите му е, че се любува на заниманията си зад граница . Това постанова професионалните му задължения.

Очаквано новината, че под светлините на прожектора има нов свободен мъж, притегли вниманието на мнозина. Някои от дамите обаче бяха по-остри с изявленията си, което продиктува отрицателни заглавия, акцентиращи на излялата се завист в уеб пространството.

За всички любимец №1 е Виктор Стоянов. Фитнес инструкторът си извоюва място на златното ходило и явно и тази година това няма да се промени. „ Прилича на артист от турски сериал “, „ Не е задоволително хубав “. „ Всяка година става все по-зле “, „ Избрали сте радикално друг облик “, „ Не е здрав, нито постоянен “, „ Горкото момче, занапред би трябвало да забележим опциите му, а към този момент го скърбя “, гласят някои от мненията. Още по-интересно е, че част от хубавиците, които към този момент са се записали за присъединяване са отдръпнали кандидатурата си след първите публични фотоси на младока. Подробност, която няма по какъв начин да нарани егото му.

Според осведомени Алек е в трепетни мерки за престоя в Турция където се снима продукцията , предавана в ефира на бТВ. След запознанството си с екипа, включително и с артиста и ефирен водещ Наум Шопов, той е подхванал серия от стъпки, посредством които да способства за триумфа на шоуто. Тъй като счита да изпъкне с добър имидж, ще изисква високо показване и от девойките. Няма да толерира неистини, интриги и насмешки, които феновете на предаването наблюдаваха в първите два сезона.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР