Актьорското семейство Станислава Ганчева и Краси Радков е на седмото

...
Актьорското семейство Станислава Ганчева и Краси Радков е на седмото
Коментари Харесай

Краси Радков спи с тапи за уши заради ревливо бебе

Актьорското семейство Станислава Ганчева и Краси Радков е на седмото небе от благополучие след появяването на сина им Теодор. Новороденото е единствено на 20 дни, само че към този момент е изнервило с непрестанния си рев родителите си. Макар че е в лятна почивка и не е зает с работа в „ Шоуто на Слави”, 47-годишният комедиант от Враца не можел да се наспи от непрекъснатия плач на Теодор и се принудил да поставя тапи за уши, с цел да не будува цяла нощ. Станислава пък изпаднала в следродилна меланхолия от хормоналните промени в организма й. 39-годишната майка ревнувала от вниманието, което Краси демонстрира към бебето и се чувствала подценена.
Малкият Теодор се появи в семейство Радкови след 12 години очакване. На 31 май Краси и Станислава отпразнуваха 14 години фамилен живот и дълги години елегантно отклоняваше въпросите за правоприемник. Близки до артистичнада двойка разкриха, че щъркелът се забавил поради репродуктивните проблеми на Станислава. Крехката русокоска се изтощила от дългия и тежък развой на проучванията и операциите по забременяването ин витро. Бебето се появило в края на юли след 3 опита инвитро и поело първата си глътка въздух в клиника „ Надежда” при доктор Георги Стаменов. Станислава карала тежка бременност и съвсем не излизала от у дома, по тази причина бременността й останала в загадка до последния месец.
Миналата есен Краси хвърлил всичките си спестявания за тузарски апартамент, в който да отглежда своя правоприемник. Комикът предпочел чистия въздух на по-отдалечения столичен квартал „ Овча купел”. За новия си дом от 116 квадрата и необятен гараж в първокласен затворен комплекс, артистът се изръсил с 215 000 лева С довършителните работи и обзавеждането сумата набъбнала до четвърт милион. Краси предпочел да отглежда бебето в не изключително влиятелния, само че пък с чист въздух регион, написа "Уикенд ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР