Актьорът ветеран Орсън Бийн бе ударен и убит от кола

...
Актьорът ветеран Орсън Бийн бе ударен и убит от кола
Коментари Харесай

Холивуд потъна в скръб: Кола прегази любима световна знаменитост

Актьорът деец Орсън Бийн бе ударен и погубен от кола в петък вечер във Венеция, Калифорния, оповестиха управляващите. Той беше на 91 години.

Полицията на окръг Лос Анджелис удостовери гибелта на Бийн в петък вечер, като съобщи, че случилото се проверява като злополука и трагичен случай.

Според проверяващите артистът Орсън Бийн се разхождал в региона на бул. „ Венеция “ и авеню „ Шел “, когато той бил затрит от кола и паднал на пътя. Пред това време се задал втори автомобил.

Очевидци пробвали да предупредят неговия водач, само че той не ги забелязал и прегазил артиста.

Аутопсията е открила, че съдбовен е бил вторият конфликт.

И двамата водачи са останали на местопроизшествието.



Униформените не разпознали незабавно пешеходеца, само че другар приятел на актьора-ветеран, станал очевидец на конфликта, удостоверил пред пристигналите на място кореспонденти, че точно Орсън Бийн е прегазеният от колата.

Разследващите считат, че се касае за трагичен случай. Според тях Бийн се оказал сред две транспортни средства, до момента в който пресича улицата и не бил забелязан от водачите.

Бийн има над 100 участия в телевизионни сериали и филми в актьорската си кариера.



Играл е в „ Да бъдеш Джон Малкович “ и „ Чудото на 34-та улица “ и телевизионни излъчвания като „ Модерно семейство “, „ Смелият и красивият “ и "Д-р Куин - лечителката ". Той имаше и роля в „ Отчаяни домакини “ от 2009 до 2012 година.

Бийн беше женен от 27 години за актрисата Али Милс, известна най-много с ролята си на майката в „ Чудните години “. Свидетели настояват, че тя също е била на местопроизшествието.

Съвсем неотдавна Бийн и Милс играха в пиеса, наречена "Лоши привички " в театъра на групата Ruskin в Санта Моника, която преди малко завърши плануваното си осъществяване предходната седмица.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР