Актьорът Джони Деп отбеляза голяма победа в съдебната битка срещу

...
Актьорът Джони Деп отбеляза голяма победа в съдебната битка срещу
Коментари Харесай

Важна победа на Джони Деп в битката срещу Амбър Хърд! Хванаха ли актрисата в поредна лъжа?

Актьорът Джони Деп означи огромна победа в правосъдната борба против някогашната си брачна половинка Амбър Хърд. Става въпрос за 7 млн. $, които той изплаща на някогашната си след развода. Тях Хърд е трябвало да подари за щедрост.

Виж още: Феновете пощуряха след фотография на Джъстин и Хайли Бийбър: " Очаквате бебе? "

Когато двамата се разделят през 2016 година, Амбър Хърд декларира, че ще раздели сумата на две и ще подари половината на организация, занимаваща се с публични библиотеки, другата половина пък - на детска болница в Лос Анджелис. 

Виж още: Холивудски звезди приказват за първия си път 

Съдът в този момент изисква документи, че тези пари в действителност са дарени, защото въпросното заричане играе значима роля в последващо дело - това против The Sun. Според екипа на Джони Деп дарението е " манипулативна неистина ", която е наклонила везните на Темида и е отсъдила в негов ущърб. Адвокатите на артиста настояват, че имат доказателства, че детската болница не е получила и цент от Амбър Хърд. 

От екипа на актрисата пък обявиха, че обещанието ѝ било да изплати въпросната сума в продължение на 10 години.

Виж още: Трансджендър гражданска война в киното! Тези звезди трансформират разпоредбите на играта

Междувременно продуцентът на Аквамен разяснява натиска на почитателите на Деп Амбър Хърд да бъде оттеглена от продукцията. Знаете, почитатели на артиста проведоха петиция, в която се упорства тя да не бъде част от новия филм, защото се появиха много доказателства, че Амбър Хърд е излъгала в някои от обвиняванията се против Деп, поради които път той се елементарни с много от идните си планове.

" Не мисля, че би трябвало да реагираме на това, става въпрос за фенски напън. Ние вършим това, което е най-хубаво за кино лентата. Решихме, че щом още веднъж ще работим с Джеймс Ван и Джейсън Момоа, би трябвало и Амбър Хърд да е там ", съобщи Питър Сафран. 

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР