Актьорът Брад Буфанда се е самоубил, съобщи неговият мениджър Кирстен

...
Актьорът Брад Буфанда се е самоубил, съобщи неговият мениджър Кирстен
Коментари Харесай

Актьорът от Вероника Марс Брад Буфанда се е самоубил

Актьорът Брад Буфанда се е самоубил, заяви неговият управител Кирстен Солем.

По първични сведения 34-годишният Буфанда, който стана прочут с функциите си във "Вероника Марс " и "Историята на Пепеляшка ", е скочил от постройка в центъра на Лос Анджелис в сряда вечерта.

Буфанда е оставил и пресмъртна записка, чието наличие към този момент не е разкрито. Никой не е очаквал това да се случи, минимум неговото семейство.

Младият Буфанда е имал функции в доста от известните американски сериали като "Малкълм ", "На мястото на престъплението: Маяни ", "Дните на нашия живот ", "Ивън Стивънс ". През 2004 година той взе присъединяване и във кино лентата "Историята на Пепеляшка " дружно с Хилари Дъф и Чад Майкъл Мъри.

През последните години кариерата на артиста не вървеше изключително добре като от 2012 до тази година той съвсем няма появявания в продукции поради проблеми със здравето.

Новината за самоубийството му беше посрещната с потрес от мениджърката му, която по-късно заяви, че той таман е почнал да възражда актьорската си кариера след малко мъртвило и даже е бил благополучен, че е приключил два кино лентата.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР