Актуалните цветове на украсата за тазгодишната Коледа са розово, екрю,

...
Актуалните цветове на украсата за тазгодишната Коледа са розово, екрю,
Коментари Харесай

Модерно: Задължително трябва да украсите елхата си така

Актуалните цветове на украсата за тазгодишната Коледа са розово, екрю, малиново, бордо. Все по-нетипични и артистични играчки, елхи и сувенири навлизат на пазара и красят домовете.

Много търсени и съвременни са коледните гномчета, а гирляндите са по-скоро демоде, сподели за Българска телеграфна агенция Ваня Георгиева, притежател на магазин за сувенири и украси.

"Хората стартират да харесват нетрадиционните неща и въпреки един ъгъл в домовете си ще създадат с розова декорация ", добави Георгиева. Според нея желани си остават и обичайните за Коледа цветове - алено, зелено, златно.

Тази година коледните сувенири не са прекомерно блестящи и лъскави. Тенденцията е повече към естествени неща, има доста дърво, плат, естествени материали.

Все повече фамилии украсяват изкуствена елха, като някои си поставят и така нататък "арт " елхи, да вземем за пример, от дървени пръчки. В украсата им все по-малко се употребяват гирляндите, които, съгласно експерта, към този момент не са настоящи. Заменят се със светлини и панделки.

По думите на Георгиева обаче хората най-често вадят старите си украси и прибавят по нещо малко. "Имало е години, когато са си подменяли задачите украси цветово. Сега купуват по нещо мъничко ", уточни Ваня Георгиева и добави, че главно клиентите пазарят за дарове, по-малко за личните си домове.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР