Актуализациите ще стават по въздуха От 2025 г. всички нови

...
Актуализациите ще стават по въздуха От 2025 г. всички нови
Коментари Харесай

Изкуствен интелект за Jaguar и Land Rover


Актуализациите ще стават по въздуха

От 2025 година всички нови модели на Jaguar и Land Rover ще разполагат с функционалности на изкуствен интелект, в това число за наблюдаване на лидера и пасажерите, както и разширена визуализация за обкръжаващата среда. Това става допустимо, откакто концернът Jaguar Land Rover подписа продължително стратегическо партньорство с водача в региона на изкуствения интелекет NVIDIDA. Целта е взаимно създаване на технологии за самостоятелно шофиране, както и системи и услуги от последващо потомство.

Изкуственият разсъдък в колите на Jaguar и Land Rover ще предложи уголемение на системите за дейна сигурност, автоматизирано шофиране и паркиране, както и асистенция на лидера. Иновативни асистирани и автоматизирани услуги за шофиране ще се оферират през целия витален цикъл на автомобила посредством актуализиране на софтуера по въздуха.

„ Сътрудничеството с водача в промишлеността NVIDIA е от значително значение за реализирането на нашата тактика, поставяйки нови критерии за качество, технология и резистентност “, разяснява Тиери Болоре, изпълнителен шеф на Jaguar Land Rover. „ Ние ще станем основатели на най-желаните в света първокласни коли и услуги за най-претенциозните клиенти – прибавя той. – „ Партньорството с NVIDIA разкрива огромен капацитет за бъдещите ни модели, защото бизнесът продължава да се трансформира в световна цифровизация. “

Автомобилният тръст има и друга стратегическа цел – до 2039 година да реализира чисти нулеви въглеродни излъчвания в цялата си верига за доставки, артикули и интервенции.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР