Актрисата Рийз Уидърспун призна, че е станала обект на сексуално

...
Актрисата Рийз Уидърспун призна, че е станала обект на сексуално
Коментари Харесай

Поредната жертва: Рийз Уидърспуун разкри, че режисьор ѝ е посегнал, когато е била на 16

Актрисата Рийз Уидърспун призна, че е станала обект на полово принуждение едвам на 16-годишна възраст.

Холивудската звезда съобщи, че е решила да разкрие тази загадка за неприятния случай на галата на "Жените в Холивуд " на сп. "Ел " в Бевърли хилс.
 Формулата за здрави зъби, която усмивката обича Edna предлага Формулата за здрави зъби, която усмивката обича
В галерията ни ТУК можете да видите 12 известни мъже, които бяха упрекнати в обезчестяване

Всичко идва след разкритията за скандалното държание на продуцента Харви Уайнстийн. Тя сподели, че случаят още я тормози.

Трудно ми е да предам разнородните усеща, които съм изпитала, безпокойството и виновността, че не проговорих по-рано. Чувствам същинско омерзение към режисьора, който ме атакува, когато бях на 16 години и отвращение от сътрудниците и продуцентите, които ме накараха да мисля, че в случай че желая функции, би трябвало да мълча.

Рийз Уидърспун сподели, че този случай не е бил единствен, само че към този момент се усеща "много по-малко самотна ", откакто е чула разказите на колежките си. Тя изрази вяра "животът към този момент да е друг ", тъй като хората поддържат засегнатите от казуса.

Вижте още:
Мъжът, който всички ненавиждат (и има защо): Харви Уайнстийн Джулия Робъртс: Един безнравствен мъж употребява властта си, с цел да злоупотребява с жени
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР