Актрисата Ирен Кривошиева дава откровено интервю за списание Love style.

...
Актрисата Ирен Кривошиева дава откровено интервю за списание Love style.
Коментари Харесай

Ирен Кривошиева призна, че бракът й върви трудно

Актрисата Ирен Кривошиева дава искрено изявление за списание " Love style ". В него тя признава, че бракът й с оператора Николай Николов върви много мъчно. Той е шестият брачен партньор на актрисата, която към този момент се зарича, че не желае да се развежда.

Двамата са дружно от шест години, а от три публично са семейство.

" Трудно и тежко върви бракът ни... само че с доста обич. Имаме си от всичко по малко - стихии и тихи слънчеви залези. Ако бяхме на уединен остров, щеше да е прелестно. Обаче животът идва със своите изкушения и те ни изпращат на разнообразни краища - обстановки, минал живот, който тежи върху нас ", споделя Ирен.

" Много сложни моменти сме имали, а и всеки досег до близките е тестване, тъй като ние в нашите среди сме покварени. Моят темперамент е необикновен и Николай ми оказва помощ доста. Мъча се да се трансформира, само че съм огромен дебелоглав и много своенравна. Ние не се караме, само че той има подобен фасон на безмълвие, което на мен ми е най-големият смут и пъкъл в живота, тъй като едно време по този начин правеше баща ", споделя Кривошиева.

С Николай обаче до момента не са се разделяли. Ирен е безапелационна, че не би се развела за шести път. Не желае да повтаря грешката си от предишните връзки.

" С Божията помощ ще се опитаме да преодолеем всичко. Мисля, че човек е тук да се пребори със себе си и с тестванията, а не да бяга от тях. Моят минал живот ме преследва непрекъснато и виждам, че неналичието на самообладание ме е лишила от много полезности, които е можело да имам. Така че в този момент се изучавам на самообладание ", споделя още актрисата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР