Активистка от партията на Костадин Костадинов сътвори поредния скандал. Този

...
Активистка от партията на Костадин Костадинов сътвори поредния скандал. Този
Коментари Харесай

Активистка на Възраждане сътвори поредния скандал! Този път пред храм в Несебър

Активистка от партията на Костадин Костадинов сътвори следващия скандал. Този път поле на изява на Звезделина Каравелова, която бе лице на митингите против коронавирус ограниченията и имунизациите в Бургас, бе черква в Несебър. Дамата, обкръжена от свои съидейници, се покатери на стълба и смъкна сложено пред храма в символ на взаимност към украинския народ  знаме на нападната от Русия страна. " Патриотично дело " на най-малката партия в Парламента бе публикувано гордо в обществените мрежи, видя Burgas24.bg .

Отец Петър от храм Успение Богородично ", където Каравелова се вихри за следващ път показа, че е поставил знамето на входа, с цел да покаже съпричастност към бягащите от войната. От пресцентъра на партия Възраждане пък са коментирали, че единственият байрак, който мъж може да бъде развиван в български институции, публични или не - бил българският. " Знамената на други страни имат своите места единствено в консулствата и посолствата на тези страни ", безапелационни са хората на Костадинов.

Архиерейския наместник на бургаското духовенство отец Севастиян, който сподели пред bTV, че няма възбрана за слагане на различен байрак на български храм, както и че случилото се и метода, по който се е случило, е жестоко тъпчене на живота на църквата.

Според отец Петър знамето може да се махне, когато Русия и Украйна подпишат спокойно съглашение.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР