Ако западните страни искат да победят Русия, нека да опитат

...
Ако западните страни искат да победят Русия, нека да опитат
Коментари Харесай

Путин: Ако западните страни искат да победят Русия, нека да опитат да го направят.!

Ако западните страни желаят да победят Русия, дано да опитат да го създадат ". Това съобщи съветският президент Владимир Путин по време на съвещание с ръководителите на парламентарните групи в долната камара на съветския парламент, съобщи Франс прес.

" Днес ние чуваме, че те желаят да ни победят на бойното поле. Какво да кажа на това? Нека опитат! ", съобщи Путин.

После той добави, че Русия към момента не е почнала сериозните неща в Украйна, където от края на февруари тя води огромна военна атака, добавя Българска телеграфна агенция.

" Всеки би трябвало да знае, че ние към момента не сме почнали сериозните неща в Украйна. В същото време ние не отхвърляме договаряния за мир. Но тези, които ги отхвърлят, би трябвало да знаят, че колкото по-дълго те ги отхвърлят, толкоз по-трудно ще им бъде да договарят с нас ", предизвести съветският президент.

" Това ще е покруса за украинския народ, само че по всичко проличава, че се върви натам ", съобщи той.

Путин упрекна Запада, че от десетилетия води нападателна политика против страната му.

" Те към този момент изгубиха със самото начало на нашата специфична военна интервенция. Защото нейното начало значи начало на съществено разкъсване със международния ред по американски пример. Това е начало на прехода от демократичния глобалистки американски егоцентризъм към в действителност многополюсен свят. " - закани се Путин.

Пред депутати от Държавната дума Путин сподели още, че намесата на Москва в Украйна бележела прекосяването към " многополюсен свят ".

" Ако този същият Запад е желал спор, посредством който да се премине към нов стадий в битката с Русия, към нов стадий на въздържане на нашата страна, тогава можем да кажем, че ненапълно съумя. И войната беше отприщена, и наказания бяха въведени. При естествени условия би било мъчно да се направи това. Но това, на което желая да обърна внимание е, че те би трябвало да схващат, че към този момент са изгубили през цялото време на специфичната ни интервенция, тъй като нейното начало значи и начало на коренен завършек на международния ред по американски ", акцентира съветският президент.

" Русия се " приготвя за най-лошото " във връзка с транспортните връзки с Калининград на фона на глобите, наложени от Европейски Съюз ", съобщи ДПА, базирайки се на изявление на представителя на Кремъл.

" Провеждат се диалози по разнообразни канали за освобождение на товарния пренос през Литва ", съобщи Дмитрий Песков пред осведомителна организация " Интерфакс ". " Разбира се ние се надяваме на най-хубавото, само че се приготвяме за най-лошото ", добави той.

Литва блокира преноса на всички артикули, подлежащи на наказания от Европейски Съюз, които бяха наложени в отговор на съветската инвазия в Украйна. Сред засегнатите товари са първокласните артикули и стоманата, които дружно съставляват по-голямата част от превозените артикули. На пасажери към момента е разрешено да пътуват през територията на Литва.

Ръководителката на съветския Федерален съвет Валентина Матвиенко дефинира дейностите на Литва като безумство и предизвести, че в случай че не бъде открито решение, Русия ще реагира. Матвиенко назова западните наказания против Русия незаконни. " Но въвеждането на наказания върху преноса от една част на Русия до друга част на Русия, това е най-крайната демонстрация на безумство, което не е разрешено в интернационалните връзки ", сподели тя. Матвиенко не даде детайлности за контрамерките, които Русия би могла да предприеме.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР