Многоцелевите изтребители-бомбардировачи Су-34 унищожиха с авиационни бомби ФАБ-500 опорен пункт

...
Многоцелевите изтребители-бомбардировачи Су-34 унищожиха с авиационни бомби ФАБ-500 опорен пункт
Коментари Харесай

Руското МО: Изтребители СУ-34 унищожиха опорен пункт и жива сила на украинската армия

Многоцелевите изтребители-бомбардировачи Су-34 унищожиха с авиационни бомби ФАБ-500 опорен пункт и жива мощ на украинските въоръжени сили (ВСУ) в зоната на отговорност на групировката войски „ Восток “. Това оповестиха от съветското министерство на защитата.

 

„ Екипажите на многофункционалните свръхзвукови изтребители-бомбардировачи Су-34 от Върховен касационен съд на Русия нанесоха удар по опорен пункт и живата мощ на съперника в зоната на отговорност на групировката „ Восток “, откакто получиха удостоверение от разузнаването, че задачите са унищожени екипажите безвредно се завърнаха на летището за политане “, споделиха от ведомството.

 

Те прецизираха, че ударът е нанесен от неуправляеми авиационни бомби FAB-500 с повсеместен модул за обмисляне и поправяне. Това разрешава нанасяне на точни удари от безвредно разстояние от линията на бойното прикосновение, допълват от съветското министерство на защитата.

 

„ Най-важното в моята работа е качествената подготовка на авиационното оръжие “, показа авиоинженерът на Су-24 Махиал във видео, публикувано от министерството.

 

Министерството на защитата на Русия означи, че многофункционалните свръхзвукови изтребители-бомбардировачи Су-34 са на въоръжение в съветските въздушно-космически сили и всекидневно извършват задачи за заличаване на концентрации на жива мощ, опорни точки и военни уреди на въоръжените сили на Украйна.

 

Източник Труд

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР