Ако западните партньори на Украйна бяха решили да прехвърлят повече

...
Ако западните партньори на Украйна бяха решили да прехвърлят повече
Коментари Харесай

Ген. Ходжис скастри Запада: Дайте на Украйна повече далекобойни ракети!

Ако западните сътрудници на Украйна бяха решили да трансферират повече ракети с огромен обхват на украинските въоръжени сили, руснаците нямаше да могат да употребяват Крим като плацдарм за нашествието си.Това мнение изрази някогашният командващ американската войска в Европа, пенсиониран военачалник Бен Ходжис в X (Twitter), предава УНИАН.

" Ако Украйна имаше още 100 ATACMS, TAURUS, Storm Shadow или SCALP? Крим щеше да се трансформира в несъответствуваща база за Русия... Без флота, без военновъздушни сили, без изстрелвания на дронове против цивилни, без логистичен център за поддръжка на съветската защита в Южна Украйна... не Керченския мост “, акцентира генералът.

Да напомним, че този месец Ходжис съобщи, че всички западни съдружници, в това число Съединени американски щати, би трябвало ясно да заявят, че желаят Украйна да завоюва, което ще сътвори мощни предпоставки за увеличение на военната помощ.

Тази заран съветският огромен десантен транспортен съд " Новочеркаск " във Феодосия бе погубен от тактическата авиация на украинските въоръжени сили.

Вече са оповестени фотоси видеа, на която се вижда по какъв начин наподобява корабът, откакто е бил ударен и разпален.

Големият десантен транспортен съд " Новочеркаск " в Крим е получил доста съществени повреди вследствие на удар на украинските военновъздушни сили (ВВС) - това удостоверяват фотоси и видео, оповестени в мрежите, написа Telegram каналът DeepState.

 korab_novocherkask_ok.jpg
Около 3 часа сутринта на 26 декември избухнаха детонации в региона на Феодосия в Крим. Беше обявено, че транспортен съд, за който се твърди, че е превозвал ирански муниции, е бил взривен и е избухнал пожар в пристанището.

Командващият Военновъздушни сили на ВСУ генерал-лейтенант Николай Олешчук удостовери, че украинските бранители са взривили съветския огромен десантен транспортен съд " Новочеркаск " в окупираната Феодосия.

По-късно стана известно, че десантният транспортен съд " Новочеркаск " е бил погубен от крилати ракети на тактическата авиация на Военновъздушни сили на ВСУ.

Министерството на защитата на Русия заяви, че десантният транспортен съд " Новочеркаск " е бил развален тази нощ във Феодосия " при отразяване на офанзива на украинските въоръжени сили с потребление на авиационни управляеми ракети ".

Според съветското министерство на защитата " по време на противовъздушния пердах два украински Су-24, които изстреляха ракетите, бяха унищожени от системи за противовъздушна защита “. Военновъздушните сили на украинските въоръжени сили отхвърлиха това
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР