Ако вярвате в подобни практики и не се страхувате да

...
Ако вярвате в подобни практики и не се страхувате да
Коментари Харесай

Кой би повярвал, че рождената дата предвижда живота ви

Ако вярвате в сходни практики и не се страхувате да разберете какво ви чака в бъдеще, през днешния ден ще ви предложим един елементарен метод, посредством който да разберете какъв брой дълго ще живеете. Единственото, което би трябвало да извършите, е да съберете цифрите от датата, месеца и годината на раждане, с цел да получите число от 1 до 9. Ето и един образец: Ако сте родени на 18 септемрви 1965 = 1+8+0+9+1+9+6+5=39=3+9=12=1+2=3. По същия този метод до приемането на едноцифрено число. А ето и какво значи всяко едно от тях:

1
Ако полученото число е 1, то знайте, че ще сте на този свят най-малко до 80-та си година. Животът ви ще е занимателен и живописен, а пристигна ли моментът на гибелта – няма да я усетите, нито ще ви изтезава. 
Датата на раждане и името имат директно въздействие върху нашата орис
Името и датата ни на раждане са нашия дигитален код. Ние не идваме на този свят от нулата. Цялата информация за нашия темперамент към този момент е въве...

2
Ако сте получили като резултат цифрата 2, рискови за вас са годините 7, 29, 19, 67 или 45. Пазете се на тази възраст, защото вашата гибел може да е в резултат на акцидент от друг темперамент. 

3
Това число демонстрира, че ще се радвате на дълъг живот, само че дадена болест ще ви покоси и ще отнеме живота ви. Вероятни години са 44 и 73.

4
Късметлии сте, в случай че това е вашето число. Ще се радвате на хубав и дълъг живот, без съществени здравословни проблеми.

5
Всъщност на получилите тази цифра, им се получава да заобикалят гибелта, която обикаля в пространството към тях. Сблъсквате се с доста компликации и трудности, само че преминавате сполучливо през всяко от тях. Ще се радвате на дълъг живот.
Ангелско число: Какво дава обещание 2022 година?
В нумерологията 2022 година се назовава ангелска година заради съществуването на двойките, които са мощни благ цифри. Идната година ще мо...

6
През интервала, когато сте на 13, 22, 47 или 68, бъдете изключително деликатни, защото кармата може да реши да ви отмъсти, като отнеме живота ви.

7
Всички сме осведомени със символиката на това число. Още едни късметлии имаме, защото не всички номерца ни издават нещо хубаво. Смъртта тук обаче ще е обвързвана със силата на природата, изключително в случай че около вас се появи наводняване, пожар или гръмотевици – вероятни аргументи за непредвидена гибел. 

8
Хората, получили това число, са рискови играчи, които обаче постоянно не осъзнават сериозността на дейностите си и това може да докара до съществени последствия, като да вземем за пример личната им гибел. Вие определяте ориста си тук, по тази причина в случай че редуцирате сериозните опасности, дългият живот няма да е мираж.

9
И последната цифра, която обаче не предвещава положителни неща, ни демонстрира, че хората не съумяват да се задържат дълго на земята – 50-годишната възраст се приема даже като граница. Ако желаете по-продължителен живот, би трябвало да сте изключително деликатни за здравето си.
Най-точният метод да разберете ще забогатеете ли и по кое време
Магията на числата крие в себе си освен свещените данни на ориста, само че и ни споделя какво ни пречи да реализираме финансов триумф и кой е...

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР