Ако все още не сте разбрали, Сара Джесика Паркър се

...
Ако все още не сте разбрали, Сара Джесика Паркър се
Коментари Харесай

Всички говорят за Саманта: какво прави тя сега и как отговори на феновете

Ако към момента не сте разбрали, Сара Джесика Паркър се връща в страхотните обувки на Кари Брадшоу! Вече можем да гледаме продължението на „ Сексът и градът “ по HBO Max с новото име „ And just like that “ (И просто така).

Признаваме си, че останахме надълбоко разочаровани от обстоятелството, че. Американски медии допускат, че една от аргументите за това може да е омраза сред актрисата и Сара Джесика Паркър .

През 2017-та в изявление за английска телевизия Ким отбрани своя избор да не взе участие в третия филм от поредицата и съобщи, че в никакъв случай не е подписвала контракт за присъединяване, въпреки и Сара Джесика Паркър да твърди, че по кино лентата към този момент се е работило и е имало написан сюжет и Катрал е спряла процеса с нейните претенции.

Много съм сюрпризирана, че медиите ме отразяват като злата магьосница, откакто от година се знае, че нямам желание да се фотографирам във кино лентата. Не съм желала повече пари, не съм желала нови планове, смешно е да се настояват такива неща.

Според мен Сара Джесика Паркър можеше да бъде малко по-мила в изявлението си. Всички те имат деца, а аз съм 10 години по-възрастна от тях. След края на сериала извозвам повече време отвън Ню Йорк и не се виждаме. Общото сред нас беше този сериал, а него от дълго време го няма.

Това, от което съм най-огорчена, е, че никой не се сеща да вземе телефона и да ти се обади, да се свърже с теб, да те пита по какъв начин си. Така се прави.

Когато си се отдал на различен метод на живот, е редно да те попитат дали си свободен за даден план и дали имаш интерес и когато откажеш напълно учтиво, то от другата страна би трябвало да срещнеш схващане, а не упреци. А това, което се случи в този момент, ми наподобява като извънредно токсична връзка.
 15 любопитни обстоятелството за продължението на „ Сексът и градът “  15 любопитни обстоятелството за продължението на „ Сексът и градът “  15 любопитни обстоятелството за продължението на „ Сексът и градът “  15 любопитни обстоятелството за продължението на „ Сексът и градът “
Спойлер! В сериала излиза наяве, че Саманта не е в компанията на Кари, Миранда и Шарлот, тъй като е отпътувала за Англия по работа и с „ накърнена горделивост “. Оказва се, че сред нея и Кари се развихря спор, а от момента на заминаването ѝ не е открила контакт с нито една от трите.

Шефът на HBO Кейси Блойс разяснява тази развръзка в скорошно изявление:

„ Както в действителността, по този начин и в сериала хората идват и си отиват от живота ни. Някои другарства избледняват, в това време се основават нови. Всичко, което се случва в сериала, е огледало на действителните житейски стадии. “

Някои от вас изобретателно подчертаха, без Саманта „ Сексът и градът “ ще е просто „ Градът “. Съгласни сме. Но би трябвало да си дадем сметка, че Ким Катрал не взе участие в сериала, само че това не значи, че няма други кариерни цели, които да преследва.
 10 неща, които Кари Брадшоу би споделила, в случай че беше българка  10 неща, които Кари Брадшоу би споделила, в случай че беше българка  10 неща, които Кари Брадшоу би споделила, в случай че беше българка  10 неща, които Кари Брадшоу би споделила, в случай че беше българка
65-годишната носителка на Златен глобус получи реки от позитивни реакции и мнения на почитатели през миналата седмица, които правят оценка приноса ѝ и подчертават върху други сполучливи кино планове с нейно присъединяване.

Актрисата е определена да влезе в ролята на повествовател за продължението на паметния сериал „ Как се срещнах с майка ви “ с новото име „ Как се срещнах в татко ви “. В основната роля влиза Хилари Дъф.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР