Ако в началния стадий на развитие на остеохондрозата не ѝ

...
Ако в началния стадий на развитие на остеохондрозата не ѝ
Коментари Харесай

Как остеохондрозата е свързана с общото здравословно състояние?

Ако в началния етап на развиване на остеохондрозата не ѝ обърнете внимание, автоматизирано ставате пациент на неврохирурзите.

В началния стадий настъпва изменение на костите и връзките. Тялото алармира с периодическа болка или нарушаване на чувствителността в сектора, обиден от остеохондрозата. След това се появяват напуквания и се трансформира положението на диска, а точките на прикрепване на мускулите и връзките, принадлежащи към двата прилежащи прешлени, се доближават.

Следователно, мускулите и връзките се реалокират и прешлените стартират елементарно да се плъзгат или да се движат свободно един по отношение на различен. След това към болката се добавят по-сериозни признаци: факт е, че в горната част на гръбначния дирек, в допълнение към нервите, има артерии, които зареждат дребния мозък, вестибуларния уред и значимите центрове на мозъка.

Деформираните прешлени притискат артериите и блокират кислорода в мозъка – започвате периодично да страдате от замаяност, главоболие, звук в ушите и други Ако има нерв по пътя на диска, се появява присъща болежка. Понякога можете даже да загубите чувствителност.

Ако на този етап от развиването на остеохондрозата не обърнете незабавно внимание, автоматизирано ставате пациент на неврохирурзите. Не е ли по-лесно да започнете профилактиката срещу остеохондрозата в точния момент и да се опитате да коригирате обстановката на ранен етап от смяната?

При това положение няма болежка и стягане на мускулите.Появява се от време на време главоболие и нарушаване на чувствителността в региона на шийните прешлени.Главоболие, шум в ушите, виене на свят.Хронична болка заради необратими промени в гръбначния дирек.

Проверете врата си

Разпознаването на остеохондрозата на шийните прешлени е просто. Това заболяване се откроява с:

болка в шиятахрускане на шията при завъртанеслабост в шиятаповишена умора по време на работанарушение на чувствителността в ръцете, изтръпванеболки, простиращи се от към задната част на главата

Инфузии и мехлеми против остеохондроза

Първо, би трябвало да приготвите инфузия от корените на кукуряк (тя се употребява за промиване на рани и за компреси), защото е част от мехлемите: стрийте корените на кукуряка на прах, вземете 10 мг и залейте с 2 чаши вряща вода, накисвайте 10 минути, прецедете.

Мехлем 1

Вземете 1 супена лъжица цветове на жълт кантарион и листа мента, разбъркайте ги. Залейте сместа с чаша вряща вода, накисвайте 10 минути, прецедете. Разтопете 2 супени лъжици вазелин на водна баня и разбъркайте с билките, прибавете 1 ч.л. инфузия от кукуряк. Намажете възпалените места.

Мехлем 2

Смесете 1 супена лъжица сушен жълт кантарион и 2 ч.л. бял равнец, разбъркайте. Разтопете 2 ч.л. вазелин на водна баня и разбъркайте с билковата примес, прибавете 1 ч.л. инфузия от кукуряк. Разтрийте гърба си при радикулит и остеохондроза.

Мехлем 3

Смесете бял равнец, жълт кантарион, култивиран чай. Разтопете 2 супени лъжици вазелин на водна баня и го разбъркайте със сместа от билки, прибавете 2 ч.л. смес от кукуряк. Използвайте при артрит.

Мехлем 4

Смесете по 1 супена лъжица жълт кантарион и бял равнец, залейте ги с чаша вряща вода, накисвайте 10 минути, прецедете и прибавете 1 ч.л. от инфузията от кукуряк. Разтопете ланолин на водна баня и го смесете с билковата инфузия. Разтрийте при радикулит и остеохондроза.

Вижте още: Стара немска рецепта за разчистване на артериите

Мехлем 5

Стрийте и смесете 2 супени лъжици жълт кантарион, 1 супена лъжица култивиран чай, 1 супена лъжица бял равнец, 1,5 супена лъжица вазелин, прибавете 2 ч.л. смес от кукуряк. Разтрийте възпалените места при полиартрит.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР