Ако служебният външен министър Николай Милков е поел някакви лични,

...
Ако служебният външен министър Николай Милков е поел някакви лични,
Коментари Харесай

Милева: Политиците не правят разлика между наказателна отговорност, контрол и отчетност на главния прокурор

Ако служебният външен министър Николай Милков е поел някакви персонални, неофициални задължения във връзка с приемането на така наречен „ законопроект за следствие на основния прокурор “, дано бъде задоволително самоуверен да излезе и да го каже пред цялото общество. Коментарът на представителя на основния прокурор Сийка Милева е по отношение на изявление на служебния министър на външните работи Николай Милков, че „ приемането на два закона – за основаване на механизъм за следствие на основния прокурор и за промяна в антикорупционната комисия (КПКОНПИ), ще оказват помощ на България да получи „ да “ за участие в Шенген “, оповестиха от прокуратурата.

Изненадана съм, че за следващ път представител на изпълнителната власт обществено декларира пред обществото поредна лъжа, обслужваща само политически ползи.

Недопустимо е посланик да твърди, че съответни законови ремонти, които касаят единствено и само вътрешнополитически въпроси, биха могли да са залог за участието на България в Шенген, в случай че не цели политически операции.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР