Ако си мислите, че да се отървете от дървеници е

...
Ако си мислите, че да се отървете от дървеници е
Коментари Харесай

Ето ТОВА ще ви помогне да се справите с дървениците ЗАВИНАГИ

Ако си мислите, че да се отървете от дървеници е лесна задача, грешите. Тези вредители са толкоз „ безочливи ”, че даже не е за поверие. Факт е, че на пазара се оферират всевъзможни препарати, само че постоянно потреблението им не е най-разумното решение. Те могат да причинят алергични реакции и не са по никакъв начин уместно средство, в случай че в дома си имате дребни деца или домашни любимци.

Предлагаме ви да се възползвате от свойствата на някои домашни репеленти, способни да прогонят дървениците един път вечно.
 Дървеници побъркаха американски подводничари Дървеници побъркаха американски подводничари
Американската атомна подводница USS Connecticut е била атакувана от дървеници, оповестява Navy Times. По информация от медиите, инсекти...
Ето кои са естествените артикули, с помощта на които ще унищожите дървениците:
• Листа от лавандула
Тази билка съумява да прогони не малко вредители и дървениците не са изключение. Бихте могли да употребявате както свежи, по този начин и сушени листа. Препоръчително е да ги поставите в дрешника сред облеклата или тук-там, където сте виждали неприятелите. Така освен ще държите вредителите далеко от облекла и спално долни дрехи, само че и ще ги предпазите от болести.
• Етерични масла
 Сигнал за дървеници в неделния трен Мездра - София Сигнал за дървеници в неделния трен Мездра - София
Във влака от Мездра до София, който е тръгнал в 17:56 в неделя вечерта (4 декември) е имало дървеници. Това твърди читателка на Actualn...
Ако сте решили най-сетне да приключите борбата с дървеници, заредете се с масло от мента или розмарин. Препоръчваме ви също и масло от чаено дърво, само че не е добра концепция да го ползвате, в случай че имате домакински любим. Смесете няколко капки от определеното от вас масло с 200 мл вода. Използвайте спрей бутилка, тъй че да ви е по-удобно за впръскване.
• Кърпички за сушилня
Почти всеки познава от близко тези кърпички, които биват употребявани както за ароматизиране, по този начин и за омекотяване на облеклата. Вземете няколко кърпички и ги разпръснете под матрака и в дрешниците сред облеклата. Ароматът им ще отблъсне дървениците и надали в миналото ще се завърнат още веднъж на ваша територия.
Спечелете борбата с омразните вредители и живейте умерено и щастливо в личните си домове!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР