Ако сега еспадрилите са се превърнали в неизменна част от

...
Ако сега еспадрилите са се превърнали в неизменна част от
Коментари Харесай

Съботен шопинг: 12 находки с еспадрилите, които елегантно удължават силуета

Ако в този момент еспадрилите са се трансформирали в неизменима част от летния ни капсулен, в началото те са се свързвали със страната на баските. Първите модели датират от 12-ти век и по това време са били по-елементарни, състоящи се от въжена подметка и дълги връзки, които са се увивали към глезена. Своето блестящо фешън наличие обаче означават през 60-те години на предишния век, когато Ив Сен Лоран ги включва в сбирките си, като им прибавя платформа. Точно такива модели ви демонстрираме през днешния ден. Еспадрилите, които удължават силуета и го карат да наподобява по-женствен.
               

През последните години моделите на платформа свързваме с една от обичаните ни парижанки - Жан Дамас, която постоянно прибавя по един нов чифт еспрадили в летните сбирки на личния си бранд Rouje. Всъщност този вид еспадрили са съществена част от летния дрешник на, които най-често ги комбинират с миди рокли или поли, трансформирайки ги в съвършения летен тоалет. Ние пък бихме ги носили и с къси панталони от деним и тишърт или с една от тези мини рокли с красиви принтове и свободен контур.

И в случай че още нямате сходни обувки в дрешника си, ние открихме прелестни находки измежду новите сбирки както на по-висок марки като и Prada, по този начин и много по-бюджетни оферти от H&M и &Other Stories. Вижте ги в галерията ни!

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР