Ако се върне мандатът сега, рискуваме да няма цена на

...
Ако се върне мандатът сега, рискуваме да няма цена на
Коментари Харесай

Сабрутев: ИТН открадна последната надежда на обществото да бъде избегната политическа криза

Ако се върне мандатът в този момент, рискуваме да няма цена на газа
Вчера беше открадната и последната вяра на обществото да се сформира кабинет. Ако има връх на „Гинес“ по събаряне на държавни управления и парламенти, Слави Трифонов ще го завоюва абсолютно. Има Такъв Народ сполучливо завърши 2 Народното събрание, на път е и трети. Записът от срещата на Демократична България не пречи да се сформира кабинет в настоящия парламент. Ако се върне мандатът в този момент, енергетиката рискува да изпадне в обстановка, в която няма да има цена на газа. Това разяснява за „Офанзива“ Венко Сабрутев, народен представител от „Продължаваме Промяната“.

Той опроверга изказванията на Тошко Йорданов, че разпоредбите за избор на началник на КЕВР са на Лена Бориславова. „Всички партии се съгласиха с кандидатурата на Станислав Тодоров. Причината за решението на Конституционен съд са промени сред първо и второ четене на закона, които рефлектираха на личността му. Всички семейства усетихме облекчение в цените след решенията му. Народно събрание би трябвало оптимално бързо да избере нов началник на КЕВР и да се дефинират цени за август“, счита той.

По думите му обществото е отвратено от протичащото се, тъй като желае непоклатимост, разцвет и правдивост. Внесохме закона за КПКОНПИ, разбихме мегадалаверата на „Капитан Андреево“ и държавното управление падна. Има хиляди аргументи ГЕРБ да ненавиждат Рашков, той пребори платения избор, осъществяването на ареста на Борисов, той сподели, че се бори с корупцията по високите етажи на властта. Лобите в Политическа партия няма, има разделяне сред законодателна и изпълнителна власт“, акцентира Сабрутев.

Според него няма метод да се спре топлата вода в София, противното са спекулации. „Всеки един направи взаимни отстъпки, с цел да се случи обединението. Политическа партия отдръпна Кирил Петков като министър председател, Демократична България бяха подготвени да не вземат участие с министри. Не сме поставяли условия Има Такъв Народ да няма министри. Те обаче желаеха да отстраним двамата си водачи, все едно ние да определим кой ще води Шоуто на Слави“, уточни депутатът.

Относно меморандума с „Джемкорп“ той увери, че България не е поемала задължения и не предстои на неустойки при прекратяването му. „Целта беше да се отклони вниманието от обстоятелството, че ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и „Възраждане“ желаят да сформират кабинет в този парламент“, означи Сабрутев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР