Ако се изпотяването твърде обилно, то това със сигурност се

...
Ако се изпотяването твърде обилно, то това със сигурност се
Коментари Харесай

Край на изпотяването – НИКОЙ не вярваше, че това ДЕЙСТВА

Ако се изпотяването прекомерно щедро, то това сигурно се е трансформирало в обществен проблем за вас самите. Няма по какъв начин сходно събитие да не рефлектира върху самочувствието и настроението на човек.
Причините за несъразмерното изпотяване може да са доста. Често то се дължи на приема на антидепресанти и други лекарства, както и потреблението на избрани типове храни.
Добрата вест е, че съществуват няколко натурални продукта, които са в положение да понижат фрапантно изпотяването и да ви накарат да се чувствате доста по-добре.
Ето ги и тях:
• Спирт, премесен с ябълков оцет
Хората, които страдат от прекалено изпотяване, сигурно са пробвали какви ли не стикове, дезодоранти, пудри и всевъзможни други козметични средства. Повечето от тях обаче не оказват никакво влияние и ни минимум съумяват да стопират или понижат процеса по изпотяване.
 Вече трайно лекуват несъразмерното изпотяване и у нас Вече трайно лекуват несъразмерното изпотяване и у нас
Макар че потенето е изцяло натурален развой на тялото ни, който служи, с цел да ни охлажда, от време на време той може да бъде задължение. За страдание...

Ако желаете един път вечно да се отървете от казуса, предлагаме ви да смесите алкохол и ябълков оцет. Съотношението сред тези две съставки би трябвало да бъде 1: 2. Разклатете добре бутилката, в която сте ги смесили и по-късно благодарение на памучен тампон нанесете по малко количество в региона на мишниците и краката.
Това е добре да се случва вечер, след тоалет. Много скоро ще забележите по какъв начин изпотяването отшумява, а следи от неприятни миризми няма.
• Суров картоф
Суровият картоф прави чудеса. Освен, че е божествено апетитен и всеки на драго сърце го похапва, този зарзават може да ви отърве от казуса.
 Антиперспирантите могат да влошат ситуацията с изпотяването Антиперспирантите могат да влошат ситуацията с изпотяването
Антиперспирантите, които използваме с цел да потискаме потта, могат да провокират още по-лоша миризма, като усилят броя на отговорните за...

За задачата е нужно да обелите и нарежете един картоф на филийки. Поставете по няколко резена в региона на мишниците. През няколко минути ги подменяйте с нови такива. Оставете да изсъхне. Тази процедура може да я вършиме няколко следващи дни и ще се изненадате какъв брой бързо работи.
• Лимонов сок
Ако страдате от неприятни миризми, в резултат на изпотяване, направете следното. Изстискайте малко от сока на един лимон и го смесете със сода за самун. С памучен тампон нанесете от сместа в региона на мишниците.
На идващия ден няма да усещате никакви миризми. Правете това след баня.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР