Ако се чувствам зле, ако ми е лошо - аз

...
Ако се чувствам зле, ако ми е лошо - аз
Коментари Харесай

От страх винаги правим обратното на това, което трябва

Ако се усещам зле, в случай че ми е неприятно - аз самичък съм избрал неприятното в мен. Или съм го привикал. Подобното притегля сходно - това е галактически закон. Ако в мен се е загнездил боязън, че ще се разболея - аз ще се разболея. Ако ме е боязън от крадци - най-вероятно е да ми се случи да ме ограбят. Ако се опасявам да бъда измамен - привличам към себе си измамници. Това написа в книгата си „ Прощавам си " естонската писателка Лууле Вилма - езотерик и специалист по различна медицина. Ето някои от съветити й за положително психическо, прочувствено и физическо здраве.Ако вътре в мен кипят завист, злоба, възприятие на виновност, отчаяние, самосъжаление, то аз привличам към себе си тези усеща и страсти. Следователно: в случай че човек е болен, той към този момент се е „ напълнил " с неприятни сили и по този метод е предизвикал несгоди на тялото си. Лошата мисъл, притаена в мен, постоянно прави несгоди, а тялото ми не се нуждае от оправдания. 
Има единствено една опция да се освободим от неприятното. 
Как ли?
Да извиним. И да си извиним.
Негативната връзка се разпада, в случай че изрека на глас:
Прощавам ти за това, което си ми направил. Прощавам си, че съм набрал в себе си толкоз доста от неприятното. Моля за амнистия тялото си (органа), чe съм му причинл щета с мислите си. Обичам тялото си (органа). Ако съм направил на някого нещо неприятно (и в мислите си също), апелирам го за амнистия. Прощавам и на себе си, че е станало по този начин. 
За да се освободите, т.е. да простите, са ви нужни и двата края на връзката. Първата връзка е сред мен и неприятното. Втората - сред мен и тялото ми. Трябва да бъдат освободени и двете, за задачата би трябвало да го желая откровено. Този, който страда, самичък е причина за страданията си.Човек би трябвало да си дава сметка за постъпките. Всичко, което върша на някого другиго, получавам назад в двоен размер. Правя положително - получавам два пъти по толкоз. Правя неприятно - получавам го назад на квадрат. Здравето ще пристигна тогава, когато вие разберете повода за вашата болест. Остранете повода и почнете да живеете вярно - вие ще оздравеете. Никога не е късно да се поправят грешките.Тялото ни е като малко дете, непрекъснато очакващо обич. И в случай че ние се погрижим най-малко малко за него - то откровено се радва и ни се отплаща обилно незабавно.Разговаряйте с тялото си! То всичко схваща, тъй като ви обича. Любов - това е безспорната и най-могъщата мощ.Жена, която се унижава, надявайки се, че мъжът й ще я заобича, би трябвало да помни, че самоунищожението притегля към себе си самоизтребление, и унижението, уви, ще продължава. От боязън постоянно вършим противоположното на това, което би трябвало.Колкото по-тежка е заболяването или житейският проблем, толково повече този човек лъже самичък себе си.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР