Ако Русия действително приеме закон, според който можеш да лежиш

...
Ако Русия действително приеме закон, според който можеш да лежиш
Коментари Харесай

Германия заплаши, че германски компании ще се изтеглят от Русия заради готвен нов закон

Ако Русия фактически одобри закон, съгласно който можеш да лежиш в пандиза, в случай че изпълняваш наложените от Европейски Съюз и Съединени американски щати антируски наказания, то огромните немски компании могат да стартират да се изтеглят от съветския пазар. Това съобщи заместник-председателя на Бундестага Волфганг Кубицки след среща с сътрудника си от съветската Дума Александър Жуков, съобщи ТАСС.
" Законопроектът в настоящия му тип може да докара до последици, които не бихте желали ", споделил Кубицки на Жуков. Германският политик прецизирал, че в случай че законът стане факт, то немските компании може да се откажат да влагат или изобщо да развиват активност в Русия.
Законопроектът, за който стана въпрос, беше импортиран в двете камари на съветския парламент на 14 май. Съгласно законовото предложение, което физическо и/или юридическо лице, извършаващо активност на съветска територия, извършва наложените антируски наказания, може да влезе в съветски затвор за 4 години.
В края на април съветският министър председател Дмитрий Медведев даде поддръжка да има такава мярка, въпреки че тогава ставаше въпрос за съветски жители и компании, съобразяващи се с американските наказания против Русия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР