Ако получим третия мандат, ще преговаряме с всички с изключение

...
Ако получим третия мандат, ще преговаряме с всички с изключение
Коментари Харесай

Балабанов: Не е морално Петков или Василев да заемат поста на министър-председател

„ Ако получим третия мандат, ще преговаряме с всички като се изключи ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане ” в името на това да има кабинет с ясна стратегия. За нас не е морално постът на министър-председател да бъде ангажиран от Кирил Петков или Асен Василев, само че топката е в президента ”. Това съобщи депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов в Народното събрание.

По думите му Има Такъв Народ се схваща прелестно с „ Демократична България ”, Българска социалистическа партия, както и с представители на „ Продължаваме промяната ”.

„ Не виждам причина да не водим едни естествени диалози. В последна сметка отговорен ще е този, който тласне страната към избори и политическа рецесия. Единствените, които приказват в тази посока, отвън опозицията, са „ Продължаваме промяната ” и ще си носят следствията за това. В последна сметка, в случай че стигнем до избори, каквато е демократичната процедура, ще се явим на тях ”, добави той.

Балабанов бе безапелационен, че ръководещата коалиция е паднала поради една съответна персона, която до неотдавна е била министър-председател.

„ По-добре ще е да има експертен кабинет, с цел да спрат спекулациите със образуваните обединения в пленарната зала ”, добави той.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР