Ако още не сте в графата “бракувани и се оглеждате

...
Ако още не сте в графата “бракувани и се оглеждате
Коментари Харесай

6 типа мъже, които никога няма да се оженят за вас

Ако още не сте в графата “бракувани ” и се оглеждате за господин Съвършен, евентуално сте целунали и ви следва да целунете някоя и друга жаба преди той да се появи.

Има няколко вида мъже, с които няма потребност да си губите времето. Те няма да сложат пръстен на ръката ви и да кажат заветното “да ”.

Господин “Още не съм подготвен за сериозна връзка ”

Често срещан вид. Харесва му да смъква дами, само че когато нещата тръгнат към нещо по-сериозно, той просто ще ви каже, че не е подготвен. И евентуално в никакъв случай няма да бъде. Не се опитвайте да го променяте и да му показвате, че ви сте съвършена за него. Така единствено ще изглеждате обезверена.

Господин “Не съм преодолял някогашната си ”

Е, несъмнено би трябвало да избягвате този вид мъже, в случай че търсите подобаващия за вас. Той е захласнат от някогашната си, даже и да не го признае. Непрекъснато приказва за нея, за нещата, които са правили дружно. Той има потребност от време, с цел да се измъкне от това положение и несъмнено няма да е подготвен за женитба.

Господин “Кариерист ”

Този мъж към момента се пробва да открие какво желае да реализира в кариерата си и постоянно е концентриран в работата си. Няма време за вас двамата и работата му е преди всичко.

Господин “Винаги търсещ по-добра партньорка ”

С него ще се чувствате в действителност съвършена, само че той по този начин и няма да ви се отдаде изцяло. Защото постоянно ще се оглежда за жена, която ще е по-добра за него. Винаги оставя опциите си отворени, чудейки се дали няма да откри ваша по-добра версия. Едва ли ви се желае да сте с някого, който в никакъв случай няма да ви счита за задоволително добра за него.

Господин “Не съм пораснал още ”

Може и да е в средата на 40-те, да вземем за пример, да има впечатляваща кариера, само че до момента в който всичките му другари от детството към този момент са фамилни, той постоянно излиза с два пъти по-малки от него другарчета и купонясва до зори. А и не пропуща да флиртува с млади девойки.

Господин “Не съм намерил подобаващата жена ”

Този вид евентуално и над 50 няма да е женен, тъй като постоянно споделя, че не е намерил подобаващата жена. Ако сте попаднали на подобен вид, задайте си въпроса за какво, в случай че не е намерил подобаваща измежду десетките, с които е излизал, вие да сте тя? Може би той не е подобаващият.


Как да разберем дали мъжът е подготвен за брак?

16 неща за секса, които никой не ви е казвал

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР