Ако някой не идва на коалиционни съвети, това са най-често

...
Ако някой не идва на коалиционни съвети, това са най-често
Коментари Харесай

Минчев отговори на Трифонов: Ако някой не идва на коалиционни съвети, това е ИТН -

" Ако някой не идва на съдружни препоръки, това са най-често от Има Такъв Народ, Слави Трифонов надлежно не е идвал ", съобщи пред публицисти ръководителят на Народното събрание Никола Минчев, представен от Българска телеграфна агенция.

Вчера водачът на " ИТН " се появи с. Трифонов съобщи, че Политическа партия " нито се допитват до съдружните си сътрудници, нито чуват какво им споделят, нито си вземат записка, а доста постоянно вършат каквото си желаят. И доста постоянно това въобще не е положително за страната ".

Според Никола Минчев в обединението има разговор, а рецензиите за липса на подобен са неоснователни.

Председателят регистрира, че се появяват червени линии, които се преодоляват и постоянно е намиран баланс. По думите му този развой ще продължи.

Той разяснява и възможното искане на избор на съмнение към държавното управление от опозицията. 

" Това е естествена процедура. Ако преценяват да внесат избор на съмнение, ще го разгледаме, няма нищо притеснително в една законова процедура ", добави още той.

Минчев разяснява и последните социологически изследвания, които записват спад на доверието към Народното събрание. Според него някои от обещаните основни промени би трябвало да бъдат забързани.

" По този метод ще покажем, че в действителност действаме и това, което сме дали обещание, ще го създадем - това чакат жителите от нас. Ние направихме някои стъпки като закриване на спецправосъдието, предстоят още и имам вяра, че когато ги предприеме и се видят действителните резултати, това ще върне доверието в институцията. "

Никола Минчев съобщи, че най-късно при започване на юни ще бъде импортиран в Народно събрание законопроектът за КПКОНПИ.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР