Ако не сте особено плахи и свенливи и сте решили

...
Ако не сте особено плахи и свенливи и сте решили
Коментари Харесай

6 съвета как да направите секс-подарък за Нова година

Ако не сте изключително плахи и свенливи и сте решили за Нова година да подарите на обичания си паметен секс, имаме шест елементарни съвета за вас.

Изберете място

Ако няма да ходите на никое място за Нова година, създайте празнична атмосфера в дома си. Можете да промените общоприетото място – спалнята – с някое, което ползвате за секс по-рядко, да вземем за пример банята или кухнята… Можете да наемете къща или бунгало в покрайнините на града, където след среднощ да се отдадете на пристрастеността си напряко пред камината. Не е значимо самото място, а методът, по който ще го декорирате. Дори в случай че по принцип не празнувате Нова година и не сте почитатели на коледните дръвчета, нищо не пречи да украсите помещението с ваза с няколко елхови клончета, накичени с играчки.

Шарени светлинки

Мигащите светещи гирлянди основават у мнозина асоциация с празник. Освен това тази светлина кара кожата да наподобява кадифена и скрива всички недостатъци. Не е прекомерно ярка, с цел да нервира очите, само че не е и прекомерно слаба – няма да ви се наложи да се търсите един различен опипом. Така че коледните лампички ще са съвършен вид за осветяване във вашата буйна новогодишна нощ.

Плейлиста

Защо пък не? Ако нямате нищо срещу музикалния акомпанимент по време на секс, съставете своя плейлиста или ползвайте подготвени плейлисти от Гугъл Music, iTunes и други запаси. Всичко зависи от вас – можете да изберете радостни празнични песни или фонов ембиънт.

Разпалващ подарък

За да бъдат желанията ви за вечерта напълно транспарантни и да не се позволяват други тълкувания, подарете на колегата нещо, закупено от секс-шоп. Ако обичаният ви е по-свенлив, може да вземете просто лубриканти с разнообразни усети или по-нестандартни презервативи. Ако пък и двамата сте фенове на опитите в леглото, потърсете нещо, което да зарадва и двама ви – играчки за двойка, страп-он или БДСМ-аксесоари.

Ти самата като подарък

Ако в последния миг подаръкът за обичания е бил изяден от кучето (надяваме се животинката да не пострада) или просто сте не запомнили, че към този момент е 31-ви декември, превърнете себе си в подарък. Ще ви трябват единствено развихрена фикция, една-две панделки и вероятно опаковъчна хартия. Ето за какво мъжете напущат красивите и умни дами Ивелина показа огромна загадка за Сашо Кадиев в леглото (снимка) Обича ли ме още? Как да схванеш, че любовта си е отишла

Изберете си новогодишен секс-образ – бъдете Снежанка или Снежната кралица… Но не е наложително да се ограничавате в студените тонове и в бялото дантелено долни дрехи. Класическото коледно комбиниране от зелено, алено и бяло също ще е задоволително кокетно, че дори и патриотично. Къса поличка, меки високи чорапи – и той е напълно ваш. За да напомните, че има празник, може да сложите червен калпак с бял помпон.

Източник: woman.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР