Ако коледният дух ви липсва, то ви предоставяме няколко снимки,

...
Ако коледният дух ви липсва, то ви предоставяме няколко снимки,
Коментари Харесай

Снежната приказка на "Сантяго Бернабеу"

Ако коледният дух ви липсва, то ви предоставяме няколко фотоси, които ще ви върнат към времето, което отмина преди няколко дни.

Трябва да благодарим на " Сантяго Бернабеу ", " Реал " Мадрид и... бурята " Филомена ". Стадионът на " белите " наподобява приказно. Снегът е покрил трибуните, терена, както и големите кранове, които се употребяват при реконструкцията.

Снимка: Twitter

Всъщност това е ситуацията в цялостен Мадрид. Градът беше " ударен " от бурята, която носи със себе си доста ниски температури, сняг и вятър.

В първите дни локалните се притесняваха, само че по-късно взеха решение да се възползват от снега, като изкарат шейни, ски и сноуборди. Управата на Мадрид пък беше подкрепена от " Реал ", като клубът даде разнообразни машини, с които градът да бъде измит.

Снимка: Twitter

Кралският клуб е в развой на модернизиране на стадиона си. Тимът не е играл на " Бернабеу " от година, защото се организират строителни действия, които целят да създадат спортното оборудване едно от най-модерните в света. То ще има преносим покрив, теренът ще се " прибира ", а цялото пространство към трибуните ще бъде осъвременено.

Снимка: Twitter

За благополучие на " Реал ", програмата планува отборът да е надалеч от столицата в тази снежна конюнктура. " Белите " ще играят с " Атлетик " Билбао на полуфинал в шампионата за Суперкупата на Испания. Мачовете ще се проведат в най-южната испанска област Андалусия и ще бъдат излъчени директно по bTV Action.

" Реал " Сосиедад - " Барселона ", 13 януари, 22:00 ч.
" Реал " Мадрид - " Атлетик " Билбао, 14 януари, 22:00 ч.

Финалът е на 17 януари от 21:30 ч.

Снимка: Twitter
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР