Ако искате отново да заработи Гранд хотел Варна - на

...
Ако искате отново да заработи Гранд хотел Варна - на
Коментари Харесай

Предизборни закачки: Лидерът на НФСБ - Варна предложи варненци да върнат Портних на работа в Шведския

Ако желаете още веднъж да проработи Гранд хотел Варна - на изборите гласувайте за различен претендент, а не за сегашният кмет Иван Портних. Този закачлив коментар направи във Facebook водачът на НФСБ – Варна Димитър Карбов.

Закачката е във връзка обява в групата „ Забелязано във Варна “, в която участник в нея пита за какво Гранд хотел Варна не работи това лято. Причината за това е огромна реорганизация, почнала през 2017-а, която ще приключи следващата година. Преди да стане кмет на Варна, Иван Портних беше началник на хотела, именуван от варненци „ Шведския “, тъй като е строен от шведска компания по време на социализма.

Общинският консултант Димитър Карбов от НФСБ обаче реши да се пошегува и уточни друга причина за какво хотелът е затворен:

„ Защото мениджърът на хотела го избрахте за кмет на Варна. Сега работи единствено за мероприятия на партията. Ако желаете още веднъж да проработи ГРАНД ХОТЕЛ ВАРНА - на изборите гласувайте за различен претендент. “



Както на национално равнище, по този начин и на локално равнище във Варна, НФСБ като цяло е съдружник на ГЕРБ. Дали зад шегата стои освен това от проявено възприятие за комизъм ще се разбере скоро, когато станат ясни претендентите на ГЕРБ и НФСБ за локалните избори в морския град.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР