Ако искате да разберете дали мъжът, който ви интересува, мисли

...
Ако искате да разберете дали мъжът, който ви интересува, мисли
Коментари Харесай

Най-отявлените знаци, че той мисли за вас

Ако желаете да разберете дали мъжът, който ви интересува, мисли за вас, ето какво би трябвало да извършите. Първо, да поработите малко върху вашите вътрешен глас и самочувствие. Понякога ненадейно събитие или индиректен знак може да ни припомнят за незабавна нужда от преразглеждане на целите, за взимане на решение за проекти за живота.

Важно е да можете да слушате себе си, да се доверявате на вътрешния си глас и да се стремите да вършиме верните заключения.

Най-отявлените знаци, че той мисли за вас

Всяка жена си мечтае да почувства възхитения взор на обичания мъж върху себе си. Тя има потребност от обаяние, омайване, да притегля внимание.

Ако и двамата сътрудници са съществени и държат доста един на различен, тогава с течение на времето те ще могат да се схващат съвършено. Но на първичните стадии от връзката е значимо да  останете деликатни към протичащото се и да вършиме навреме изводи.

Внезапна усмивка

Ако внезапно сте желали да се усмихнете и лицето ви се е трансформирало, като че ли по магия, индивидът евентуално също мисли за вас. Той може даже да не го показва външно: да не се обажда или написа, само че в енергийния проект се случват доста неща, които не могат да бъдат разказани с думи.

Между влюбените съществува много здрава невидима връзка, която от време на време даже близките виждат.

Не е належащо да се изяснява със специфики, тъй като съществува на тънко равнище.

Този, който е обичан, желае да се усмихне и има предпочитание да прегърне целия свят, да се почувства като забележителна част от него.

Обзет е от чувство за непрекъснато, непоклатимо благополучие. Иска му се безпределно да споделя това положение, което го издига над ограничаващите условия. Усеща заряд от мощна позитивна сила и има възприятието, че може да реалокира даже планини.

Смяна на страстите

Според психолозите влюбеният човек се трансформира до неразбираемост. Той е налегнат от позитивни усеща, които желае да показа със света към себе си.

Промяната в страстите е обвързвана с самостоятелни прекарвания, прилив на позитивна сила. Понякога настроението се трансформира няколко пъти денем. От безотговорно развлечение се прави преход към лека горест. Всичко това е изцяло обикновено за влюбените и не би трябвало да ви тормози. На по-късен стадий, когато връзката премине на идващото равнище, ще остане единствено щастието.

Сближаването на душите

На неумишлено равнище двете половини на едно цяло се стремят да бъдат непрекъснато дружно. Дори да са надалеч един от различен те си остават надълбоко душевен близки, вземат участие интензивно във всички каузи на другия, стремят се да научат за протичащото се по всички налични способи.

Сближаването на душите на енергийно равнище е доста потребно. То способства за прочувствена релаксация, образуване на възприятие за сигурност и подреденост в живота.

Понякога хората се усещат толкоз мощно, че даже са в положение да поемат един от различен физическата болежка.

Единият може да излекува другия единствено когато е в близост, изпитвайки откровено предпочитание да помогне. От позиция на езотериката това значи образуване на здрава връзка.

Сънища с обичания човек

Ако сънувате, че е наоколо, че приказва нежни думи, това значи, че на подсъзнателно равнище той е притеглен от вас.

Понякога привличането е толкоз мощно, че подсъзнанието търси всевъзможни способи за възобновяване на контакта.

Всъщност, в сънищата си хората осъзнават какво им липсва в живота, настояват психолози. Може да сънувате сцена на помиряване или насилствена демонстрация на усеща, когато, да вземем за пример, е невероятно да останете уединено или единият сътрудник съзнателно страни от контакт с другия.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР