Ако имате неплатен фиш за превишена скорост или други санкции

...
Ако имате неплатен фиш за превишена скорост или други санкции
Коментари Харесай

И Гърция спира на границата за неплатени глоби и нарушения

Ако имате неплатен фиш за превишена скорост или други наказания и нарушавания в Гърция, при излизане от страната ще се наложи да ги платите. За това алармираха читатели на вестник " Труд ".

На българо-гръцката граница към този момент се вършат инспекции и от страна на съседите за всевъзможни нарушавания. При сканиране на персоналната ви карта граничните управляващи получават информация освен за неплатени пътни фишове, само че и за други наложени санкции като глоба за неносене на маска, нарушение на публичния ред и други.

Проверката в действителност затруднява само тези, които имат нарушавания, а за останалите пасажери не е проблем, тъй като става бързо и не води до спомагателни опашки, макар все по-натоварения по принцип трафик.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Хората, които са се ваксинирали против ковид, имат ант...

Пътуващите към Гърция би трябвало да имат поради, че с антигенни проби може да се влезе при съседите, единствено в случай че информацията за тях е вкарана в електронни здравни документи, каквито все още не се издават.

Гръцките управляващи не признават антигенните проби на хартия, по тази причина влизането става само в случай че визиите документ за ваксина при минали най-малко 14 дни от втората игла, остарял антигенен или PCR тест за прекаран COVID-19, който е с отминалост най-малко 2 месеца и нямате изтекли 9 месеца от определяне на болестта или с негативен PCR, изработен до 72 часа преди пътешестване.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР