Ако бъде осигурена подкрепа, Националният съвет на БСП реши —

...
Ако бъде осигурена подкрепа, Националният съвет на БСП реши —
Коментари Харесай

Нинова не се отказва от властта: Ако ни връчат трети мандат, ще положим усилия за съставяне на кабинет

Ако бъде обезпечена поддръжка, Националният съвет на Българска социалистическа партия реши — утвърждава програмата за държавно управление, която през вчерашния ден изготвихме с сътрудниците от „ Продължаваме промяната” и „ Демократична България”. Това заяви водачът на Българска социалистическа партия и вицепремиер и министър на стопанската система и промишлеността в оставка Корнелия Нинова, съобщи БГНЕС.

Нинова посочи, че от Българска социалистическа партия са задоволени от управническата стратегия, най-много поради мощния ѝ обществен пакет.

Лидерът на Българска социалистическа партия посочи, че в управническата стратегия са включени безплатните медикаменти и учебници за деца, увеличение на вдовишката надбавка за пенсионерите, продължение на политиката за преизчисляване на пенсиите, целият пакет за поддръжка на младежи, деца и фамилии.

„ Имаме поради поддръжката на българската стопанска система с продължение на компенсиране на цената на силата, въвеждането на патентен налог за микро и дребни предприятия ", сподели още тя.

Нинова съобщи, че в програмата е заложено и предлагането на Българска социалистическа партия да се положат дипломатически старания за нормализиране на разговора сред България и Руската федерация с оглед българския народен интерес.

„ Очакваме мандатоносителят „ Продължаваме промяната” да организира до дъно диалозите за поддръжка на държавно управление и да подсигурява 121 депутати най-малко”, сподели тя.

Нинова акцентира, че в случай че не обезпечат тази поддръжка, на следващия ден няма да бъде импортиран проектокабинет.

Лидерът на Българска социалистическа партия акцентира още, че в случай че първият мандат не се реализира и третият им бъде връчен от президента, левицата ще постави всички старания за водене на договаряния за сформиране на постоянен кабинет.

По думите ѝ главната и основна цел е да има постоянно държавно управление и работещ парламент, който да подсигурява непоклатимост на страната и сигурност на фамилиите в идващите сложни месеци.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР