Агресия срещу лекар в русенското Ново село заради поставена ваксина.

...
Агресия срещу лекар в русенското Ново село заради поставена ваксина.
Коментари Харесай

Агресия срещу лекар: Защо в Русенско нападнаха медик заради поставена ваксина?


Агресия против доктор в русенското Ново село поради сложена ваксина. Прокуратурата се самосезира, а Министерство на вътрешните работи арестува причинителят.

На фрагменти, публикувани във „ Facebook “ страницата на Венцислав Ангелов, прочут като Чикагото, както и в различен уебсайт, се вижда по какъв начин той влиза в спор с персонален доктор.

Ангелов влиза в кабинета на медика дружно с жена. Двамата демонстрират вербална експанзия и държат сметка на лекаря за какво е имунизирал против ковид трети човек със сърдечно заболяване, за който се твърди, че е умрял, без да има доказателства, че това има връзка с имунизацията.



Стига се до физическа разпра сред Ангелов и медика. На мястото идва и полиция.

Българският лекарски съюз (БЛС) настоя за незабавни дейности от страна на прокуратурата.

" Съюзът е безапелационен, че няма да търпи лекари да бъдат унижавани, подлагани на тормоз и душени, до момента в който се пробват да си правят работата ", декларират в позицията си от БЛС.



На последните избори за президент Венцислав Ангелов-Чикагото се кандидатира, само че ЦИК не го позволи до присъединяване.

С ново включване във „ Facebook “ вечерта Ангелов разгласи, че отива в полицията, тъй като са го призовали. Той е безапелационен, че не е направил нахлуване.



Венцислав Ангелов е арестуван за 24 часа. Предстои прокуратурата да извърши инспекция на случая.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР