Агентът на Гарет Бейл Джонатан Барнет заяви, че отношението на

...
Агентът на Гарет Бейл Джонатан Барнет заяви, че отношението на
Коментари Харесай

Агентът на Бейл се нахвърли върху феновете на Реал Мадрид

Агентът на Гарет Бейл Джонатан Барнет съобщи, че отношението на почитателите на към неговия клуб е " непоносимо ". Уелсецът беше обиждан и освиркван от група почитатели, когато се завърна предходната седмица след паузата за национални тимове.
" Не е съответстващо. Не ме интересува какво мислят те. Защо би трябвало да ме интересува? Мисля че те се държат непоносимо с Гарет Бейл ", разяснява Барнет пред ESPN. Бейл беше подложен на критика, че е приел повиквателната на Уелс и е играл, макар че от 28 август насам не е на линия за " лос бланкос ".
Той обаче беше титуляр за Уелс при разгрома над Беларус с 5:1 в международната подготовка на 13 ноември. Това беше неговият мач номер 100 за " драконите ", само че Бейл беше сменен на полувремето заради контузия.
Наставникът на Реал Карло Анчелоти отбрани играча си, като съобщи, че като футболист на Уелс той има специфична роля в националния тим, само че желае да играе за Реал Мадрид каквото и да се случи. Според Анчелоти Бейл няма самообладание още веднъж да е на терена за " белите ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР