Adobe Premiere Pro вече е готова за ползване от притежателите

...
Adobe Premiere Pro вече е готова за ползване от притежателите
Коментари Харесай

Premiere Pro вече поддържа чипсета на Apple M1

Adobe Premiere Pro към този момент е подготвена за прилагане от притежателите на всички устройства на Apple, които работят с първото ѝ потомство лични ARM процесори M1. Поддръжката на новите чипове на Apple към този момент е реалност, откакто бета версия на известния професионален графичен програмен продукт за чиповете М1 беше пусната през декември. От Adobe споделят, че работата на приложението и доста ускорена с „ до 77 % “, въпреки че не показват съответни параметри, от които да разберем какво тъкмо се има поради “.

Apple пусна първите си компютри с чипове М1 през ноември 2020. Въпреки че те са в положение да извършват съвсем всички приложения, основани за досегашните машини с процесори на Intel, стратегиите трябваше да бъдат обновени, с цел да се възползват изцяло от подобренията в скоростта на работата на новите чипове М1. Приложенията на Adobe въпреки това са сериозно значими за голям брой креативен промишлености, в които работят огромна част от ползвателите на компютърните системи на Apple. Така програмата Lightroom започва за М1 през декември, а Photoshop беше показан през март тази година. Съвсем неотдавна, през месец юни, стартираха стратегиите Lightroom Classic, Illustrator и InDesign. Adobe Character Animator и Media Encoder също получават поддръжка на M1 през днешния ден.

Premiere Pro също по този начин получава и някои други актуализации на функционалностите в новата версия, с изключение на поддръжката на устройства с процесори М1. Най-голямата нова функционалност е опцията за превръщането на тирада в текст, демонстрирана по-рано в бета версия, която може автоматизирано да генерира видео стенограма. Има и нова функционалност за персонализиране на надписите, посредством която можете да регулирате метода, по който приложения към видеоклиповете текст се демонстрира в наличието.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР