Административно наказание от 5000 лева получи 60-годишен мъж след решение

...
Административно наказание от 5000 лева получи 60-годишен мъж след решение
Коментари Харесай

Мъж умъртви жестоко 10 кучета край Силистра, глобиха го 5 бона

Административно наказване от 5000 лв. получи 60-годишен мъж след решение на Районния съд в Силистра за причиняването по изключително непосилен метод на гибел на 10 гръбначни животни.

Случаят е от януари тази година, когато очевидци станаха очевидци на това, по какъв начин мъж влачи с електрически скутер вързано с въже тяло на куче, по основния път наоколо до село Айдемир.

Днес Ангел Ангелов се изправи пред съда, с цел да дава отговор за действията си. Причиняването на гибел на кучето-майка и на още 9 дребни кученца, открити в дере в местността " Кълнежа “, наоколо до манастира " Покров на Света Богородица “, в чувал - удавени.

“Съжалявам за постъпката си ”, сподели той.

Стана ясно, че не е потвърдена съпричастността на различен 44-годишен мъж, духовно лице, като подстрекател., въпреки че през януари съвещание на Епархийския съвет към Доростолската митрополия реши на йеромонах Терапонтий да бъде наложено забраняване от Света Божествена литургия.

Обявено бе след присъдата, че подсъдимият се освобождава от наказателна отговорност и получава единствено финансова глоба в размер на 5000 лева, тъй като Законът задължава да бъде прибавен член 78а, алинея 1 от Наказателен кодекс, съгласно който това се случва, ĸoгaтo ca нaлицe eднoвpeмeннo cлeднитe ycлoвия: пpeдвиждa се нaĸaзaниe лишaвaнe oт cвoбoдa дo тpи гoдини, дeeцът нe e осъждан и липсват имуществени вреди.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР