Адам Ливайн и Бехати Принслу са в очакване на третото

...
Адам Ливайн и Бехати Принслу са в очакване на третото
Коментари Харесай

Адам Ливайн и Бехати Принслу чакат трето дете

Адам Ливайн и Бехати Принслу са в очакване на третото си дете, съгласно сп. " People ". Принслу сподели растящото си бебешко коремче, до момента в който беше на отмора на Хаваите със брачна половинка си и дъщерите си.

Изпълнителят на " Maroon 5 " и Принслу към този момент са родители на Дъсти Роуз, на 5 години и Джио Грейс, на 4 години. Двойката, която мина под венчилото през 2014 година, се пробва да държи двете си дребни дъщери надалеч от светлината на прожекторите, с изключение на инцидентните появи в Инстаграм, написа life.dir.bg.

Още през 2019 година 34-годишната Принслу отпразнува майчинството, до момента в който участваше в придвижването на Кейт Ъптън в обществените мрежи, с цел да даде опция на други майки.

" За безсънните нощи, рева, смеха, най-големите възходи и най-малките падения и всичко сред тях ", написа Принслу дружно със фотография, на която е с децата си. " Няма да трансформира нито едно нещо, това, че съм майка на Дъсти и Джио, ме държи мощна, стимулирана и овластена. "

Оттогава насам моделът разкри желанието си да разшири фамилията си с 43-годишния реализатор.

Винаги сме знаели, че желаеме трето дете. Така че мисля, че за мен през тези две години, когато имах две бебета под двегодишна възраст, просто си споделих: " Дори не си го помисляй! ". Но желая и пет деца, само че даже не мисля за това ", сподели тя пред Entertainment Tonight през ноември и добави: " Никога не казвай в никакъв случай! "

" Оставяме всичко на ориста и на това какво ще се случи. Това, което ще се случи, ще се случи. Така че няма граници ", споделя тя пред изданието.

Изглежда, че двойката към този момент прави място за най-новото попълнение в фамилията си.

Още през април артистът и модел купиха калифорнийското имение на Роб Лоу за 52 млн. $, в което има повече от задоволително място за бъдещото петчленно семейство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР