Абсурдно е председателят на парламента, който отговаря за всичко в

...
Абсурдно е председателят на парламента, който отговаря за всичко в
Коментари Харесай

Михаил Миков: Никой не може да направи толкова лошо на БСП, колкото тя направи за себе си

Абсурдно е ръководителят на Народното събрание, който дава отговор за всичко в тази постройка, да не знае за слагането на решетките. Охраната на постройката не взема решение въпроса. Ние следим ограждането на българската народна власт от тези, на които би трябвало да служи - жителите. Това сподели за Нова телевизия Михаил Миков, някогашен ръководител на Народно събрание от Българска социалистическа партия.

Той показа, че даже по време на митингите против кабинета на Орешарски не е имало железни решетки на Народното събрание. В основата на това решение видя: „ нелепост, неведение и непросветеност “.

По думите му „ няма същинско законодателство, което би трябвало да показва най-малко воля за смяна, в случай че не действителна такава “.

„ Може ли Българска социалистическа партия да извършва обществената си роля в обстановка на инфлация? В такава обстановка неравенствата единствено се задълбочават. Защо не се вкараха подоходни аршин за антикризисните ограничения? На Българска социалистическа партия отиваше да е първа за това. Въпросът за депутинизацията е част от подмяната на същинските въпроси. Не можеш да прехвърлиш на Путин личната си нелепост и несръчност. Никой не може да направи толкоз неприятно на Българска социалистическа партия, колкото тя направи за себе си. Самото ѝ присъединяване в дясно ръководство и ограниченията, които не вземат решение никакви проблеми на жителите са аргументите Българска социалистическа партия да е на 5-то място в социологическите изследвания. Големият въпрос са вътрешните раздори и гоненията в Българска социалистическа партия. Наблюдава се кадро застраховане от страна на Нинова “, разяснява Миков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР