Абсурдно е председателят на парламента, който отговаря за всичко, което

...
Абсурдно е председателят на парламента, който отговаря за всичко, което
Коментари Харесай

Михаил Миков: Никой не може да направи толкова лошо на БСП, колкото тя направи за себе си с участието си в дясно управление

" Абсурдно е ръководителят на Народното събрание, който дава отговор за всичко, което се случва в тази постройка, да не знае за поставените решетки. Самата позиция " не знам " е странна ".

Това разяснява някогашният ръководител на Народното събрание Михаил Миков в студиото на " Здравей, България " по NOVA. " Не бива по никакъв метод да стартират такива проби. След тези порти, може би, несъмнено ще сложат железни капаци на прозорците на първия етаж. Това е парадокс.

Има задоволително подхванати ограничения за сигурност през годините ", акцентира той. Миков изясни, че до момента в който е бил ръководител на Народното събрание рекомендации за слагането на решетки не е имало.

" Парламентът е парламент, с цел да взема решение въпросите си самичък, а не да взима безумни решения по оферти, които изнервят хората ", е неговото мнение. В основата на решението за слагане на решетките той уточни, че стои " нелепост, неведение, непросветеност ".

" Сигурно, в случай че работят в бетонен бункер, няма да има никакви проблеми с защитата ", разяснява още Миков. Според него Народното събрание от януари до момента е свършило " едно огромно нищо ".

Определи законодателния дневен ред като извънредно слаб. " Как се прави смяна без законодателство ", попита той.

" Никой не може да направи толкоз неприятно на Българска социалистическа партия, колкото тя направи за себе си. Самото ѝ присъединяване в дясно ръководство и ограниченията, които не вземат решение никакви проблеми на жителите са аргументите Българска социалистическа партия да е на 5-то място в социологическите изследвания.

Може ли Българска социалистическа партия да извършва обществената си роля в обстановка на инфлация? В такава обстановка неравенствата единствено се задълбочават. Защо не се вкараха подоходни аршин за антикризисните ограничения? На Българска социалистическа партия отиваше да е първа за това.

Големият въпрос са вътрешните раздори и гоненията в Българска социалистическа партия. Наблюдава се кадрово застраховане от страна на Нинова ", приключи Миков.

Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР