Абитуриент от Професионалната гимназия по икономика в Смолян бе задържан

...
Абитуриент от Професионалната гимназия по икономика в Смолян бе задържан
Коментари Харесай

Задържаха абитуриент заради бутафорен Калашников

Абитуриент от Професионалната гимназия по стопанска система в Смолян бе арестуван пред съученици и родители на кръстовище пред постройката на учебното заведение, където отивал за изпращането преди бала.

Полицията подхванала ареста след сигнал, че 19-годишният зрелостник Марин има оръжие. Според описанието в сигнала ставало въпрос за автомат "Калашников ".

На място бил изпратен екип от Специализирано тактическо звено за бързи дейности при ОД на Министерство на вътрешните работи – Смолян.

"Намерени са газов револвер и автомат, който се е оказал бутафорен ", сподели шефът на ОДП-Смолян ст. комисар Николай Димов. Младежът е арестуван в полицията за изясняване на обстановката.

"Марин приключва "Икономика и осведомително обезпечаване ". Никога не е имал неприятни прояви. Винаги е бил доста патриотично надъхан. Обличаше доста постоянно тениски с трикольора ", сподели директорката Мария Мечкарска, представена от "24 часа ", която не видяла зрелищния арест, защото била в двора на учебното заведение за идното празненство. Марин е член е на патриотичния клуб "Родопски хайдути ". Работел като защита в локална дискотека.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР