Abierto Mexicano Telcel, 1/4-финалТейлър Фриц – Франсис Тиафо 6-3, 6-4Холгер

...
Abierto Mexicano Telcel, 1/4-финалТейлър Фриц – Франсис Тиафо 6-3, 6-4Холгер
Коментари Харесай

Акапулко: „почти перфектен“ Руне, Беретини се отказа


Abierto Mexicano Telcel, 1/4-финал
Тейлър Фриц – Франсис Тиафо 6-3, 6-4
Холгер Руне – Матео Беретини 6-0, 1-0 (Отказване)


Холгер Руне дефинира представянето си като „ съвсем съвършено “ в четвъртфиналния мач против Матео Беретини на АТР 500 шампионата в Акапулко. Поставеният под №4 в главната скица доминираше в първия сет против италианеца и не загуби гейм, а при резултат 6-0, 1-0 Беретини се отхвърли, поради травма в десния крайник.

„ Представянето ми беше съвсем съвършено. Играх доста дисциплинрано от началото до края. Пожелавам бързо възобновяване на Матео, само че в случай че виждам себе си, съм доста горделив и нямам самообладание за полуфиналите “ – сподели 19-годишният тенисист.

Негов идващ противник е Алекс де Минор, който отстрани Таро Даниел с 6-2, 6-2. Австралиецът завоюва последните четири гейма и в двата сета и не се изправи пред точка за пробив, откогато изостана с 0-2 на старта.

Тейлър Фриц затвърди статута си на първа ракета на Съединени американски щати, като завоюва напълно американския дуел с Франсис Тиафо, налагайки се с 6-3, 6-4. За спечелилия следва трети полуфинал от началото на годината.

В идващия си мач той излиза против Томи Пол, който отстрани Макензи Макдоналд с 6-2, 6-2.
Tenniskafe.com · Подкастът Tennis Café: Лазаров, Мъри и една алена рокля
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР