а съжаление, представители на политическа група АЛДЕ ще направят опит

...
а съжаление, представители на политическа група АЛДЕ ще направят опит
Коментари Харесай

Джамбазки алармира, че се готви нова офанзива за приемането на Пакет „Мобилност“

а страдание, представители на политическа група АЛДЕ ще създадат опит Пакет „ Мобилност “ да бъде вкаран за гласоподаване на идната сесия в Страсбург. Ще се направи опит в понеделник – 11 март, при разкриване на сесията, да бъде направено предложение за внасянето на трите отчета за гласоподаване по така наречен План „ Макрон “. Повтарям за следващ път, това не е нищо друго с изключение на опит за кражба на бизнес от страна на Франция и Германия.

За това сигнализира заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и български евродепутат от групата на Европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки. На формалната си страница във „ Facebook “ той оповестява за заплахата от прокарването в Екологичен потенциал на скандалния за българския, а и източноевропейския изобщо, транспортен бизнес Пакет „ Мобилност 1 “, прочут също като Планът „ Макрон “.

Ангел Джамбазки пита ще поеме ли политическата отговорност ръководителят или почетният подобен на партия Движение за права и свободи, част от АЛДЕ, която отначало ще се пробва да прокара в настоящия мандат на Европейския парламент гласуването на пакета „ Мобилност “.

Ще напусне ли Движение за права и свободи европейското си семейство или ще продължи двуличната си игра? Едно се приказва в Екологичен потенциал в Брюксел и в Страсбург, друго в София, в българския парламент, продължава той.

Господа от Движение за права и свободи, не можахте ли да убедите Вашите сътрудници, че няма нищо обществено в този пакет и той не пази източноевропейските служащи, а единствено тези на Франция и Германия? Още един път запитвам, ще поемете ли политическа и национална отговорност по отношение на българския народ, декларира още евродепутатът Ангел Джамбазки.

Заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация, обаче, е безапелационен, че никога българският интерес няма да бъде оставен на непозната воля и ще бъдат подхванати контра дейности за отбраната му.

Битката към момента не е изгубена. Нашата група ЕКР ще внесе контра искане на това на АЛДЕ. Ще предложим да не се гласоподава Пакетът „ Мобилност “. Ако все пак се стигне до гласоподаване на този лобистки план, ще се опитаме да обърнем вота в зала, а по-късно ще създадем общи стъпки, с цел да спрем действието на този Пакет, заявява българският евродепутат Ангел Джамбазки.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР