А ктьорите Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър са двойка. Това

...
А ктьорите Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър са двойка. Това
Коментари Харесай

Истина ли е? Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър са двойка

А ктьорите Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър са двойка. Това оповестява Fox News, като цитира източник, непосредствен до двойката.

52-годишната Дженифър и 54-годишният Шуимър "прекарват времето си в дома на Джен, където тя готви вечери, забавляват се дружно, приказват си, смеят се ", е споделил неназован източник пред Closer, за който се твърди, че е непосредствен до двамата артисти.

Звездите от "Приятели " бяха споделили, че скрито са имали усеща един към различен по време на фотосите на хитовия сериал.

В специфичния епизод "Приятели: Reunion ", актьорите, изиграли Рейчъл Грийн и Рос Гелър, споделиха, че са работили върху взаимните си усеща тогава, до момента в който с времето всичко утихнало.
 Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър
"След събирането на всички артисти за специфичния епизод на "Приятели " стана ясно, че споменът за предишното е събудило старите усеща сред двамата и страстите, които те постоянно са опитвали да заровят надълбоко, са към момента там ", е декларирал източникът пред Closer.

Информаторът е разказал още, че Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър "са видяни да пият вино дружно, да водят задълбочени диалози, до момента в който обикалят из обичаните лозя на Джен в Санта Барбара. Беше ясно, че сред двамата има огромна химия ", е споделил източникът, непосредствен до двойката.

Представители на двамата артисти обаче отхвърлиха слуховете да са правилни. Предстои да разберем къде е истината.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Обявявам конкурс за работодатели! Кандидатите да изпращат молба, история на компанията и фотоси на чиновниците си. Мотивационни писма, телеграми, персонални известия, sms-си и пратки до… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВицепремиерът на Руската федерация Виктория Абрамченко е упълномощила на „ Росприроднадзор ” да оцени действителните мащабиКвебек ще стане първата канадска провинция, която вкарва сходен документИндонезийската войска е прекратила тестванията за инспекция на девствеността на кандидатките за военнослужещиЕто какво написа някогашният здравен министър във FacebookДетето е в болница със разтърсване на мозъкаТова сподели министърът на туризма Стела Балтова по време на чуването й в парламентаСамолет " Спартан " ще транспортира възпитаници и техни преподаватели от езиковия лагер до БългарияПопулярната турска писателка сподели ужаса на пожарите с две фотоси и персонални историиЛидерът на Има Такъв Народ показа видеоклип в обществените мрежиПрокуратурата му е повдигнала обвинениеРаботодателските организации желаеха оставкиТе ще включват и повече надзор от страна на малолетните " Това е техният парламентаризъм, само че не и нашият и в никакъв случай няма да бъде ", съобщи депутатът Виктория ВасилеваТрябва да има краен акт на Народното събрание, съобщи Николай Хаджигенов от " Изправи се БГ! Ние идваме! " Вижте един опит и графика към него
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР